Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Ennyit ér a Leicester... - review, Day 25


0



review leicester manchester united arsenal menchester city ranieri magic

Vak bírók, óriási feltámadásról lemaradó liverpooli drukkerek, és öt fával megúszó éllovas - ezek jutnak elsőként eszünkbe a Premier League 25. fordulójáról. Meg persze egy bűngyenge nosztaligarangadó (kösz a kifejezést, digisek), ahol össze-vissza szaladgáló játékosok, és határtalanul naiv edzők jelezték az angol bajnokság korhadó fájának várható dőlési szögét. Hajtás után erről és minden másról, a szokott, de a korábbiaknál ezúttal velősebb formában.

Tovább

Mondd, mennyit ér a Leicester? - preview, Day 25


0



mcdeere preview leicester manchester city chelsea manchester united

Szusszanni sincs időnk, a hétközi darálás után máris itt az újabb forduló, ráadásul a csapatok egy jó része az előző hétvégén sem pihent, hanem az FA-kupában sarabolt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy vészesen közelednek a tavasz első európai kupameccsei, jól látszik, micsoda erőltetett menet vár a szigetország topcsapataira - akik amúgy továbbra is a Leicester hátát nézik a bajnokságban. Hajtás után két rangadó hosszabb felvetése, és a forduló összes várható eredménye, kattintsatok serényen.

Tovább

Pochettino magic


0



pochettino tottenham alli dier eriksen taktika Peet

Tagadhatatlan, hogy a Premier League csapatai jelenleg nemzetközi színtéren válságos helyzetben vannak, ugyanakkor a liga talán még soha nem volt ennyire kompetitív és kiélezett, mint ebben a szezonban. Ezt egyrészt felírhatjuk annak a számlájára, hogy az olyan hagyományosan sikercsapatok, mint a Manchester United vagy a Chelsea különböző okok miatt alul teljesítenek, valamint, hogy irdatlan mennyiségben áramlanak a tévés pénzek a csapatok zsebeibe. Viszont ne feledkezzünk meg róla, hogy az elmúlt években olyan edzők tették le a névjegyüket és értek el komoly eredményeket brit földön, mint Roberto Martinez, Ronald Koeman, vagy épp jelen posztunk főhőse, Mauricio Pochettino.

Tovább

A harc élesedik - Motson-kupa, negyeddöntők


0



mcdeere motson kommentátor haraszti baumstark monoki egri hajdú b. székely faragó méhes

Véget ért a csoportkör blogunk nagy kommentátor-versenyén, azaz innentől minden szavazat kettőt ér. A negyeddöntőkkel indul az egyenes kieséses szakasz, vagyis el lehet felejteni az 58%-os küszöböt: mostantól mindig, minden párharcból az jut tovább, akinek a neve mellé több szavazat kerül. Javítási lehetőség nincs, izzítsa mindenki a családot, rokonokat, Facebookot, mert a tét nem kicsi: a győztes versenyzőé lesz a Britannia vándorserlege. Hajtás után összegezzük a csoportkört, és ismertetjük a döntőig vezető út párosításait is.

Tovább

15!


0



rocknrolla premier league bajnokesélyesek manchester city arsenal tottenham

A szezon mintha csak tegnap kezdődött volna, mégis a fél világ azt próbálja megtippelni, hogy ki lesz a bajnok. Persze, ilyenkor már nem csak papíron a keretek erősségéből tudunk következtetéseket levonni, mint ahogy azt szeptemberben tettük. Mert ugye ki mondta volna, hogy a Chelsea ott lesz, ahol van és, hogy a United sem bír majd elrugaszkodni? Ha valaki mégis, akkor gondolta-e, hogy a City nem fog utcahosszal vezetni a másik két pénzeszsák gyengélkedését kihasználva? Oké, naná, hogy az Arsenal drukkerek, mi ezt mindig így gondoljuk. De akkor pont mi, Ágyúsok gondoltuk volna-e, hogy ha már csak a City marad az úgymond nagyok közül, még akkor is bezavarhat egy harmadik?

Tovább

Bolhapiac - Winter Edition


0



A téli átigazolási időszak nem olyan, mint a nyári. Sokkal inkább olyan, mint a nyárinak a rövidített, pszichopata kiadása. Eleve pontosan fele annyi idő van télen igazolni, ezért nem lehet sokat molyolni a tárgyalóasztalnál. Ráadásul amíg nyáron "tiszta lappal" lehet építkezni, tervezgetni, addig télen sok esetben a sérülések, vagy az eredménytelenség miatti pánik vezéreli a transzfereket.

bolhapiac Mark29

Közeleg a Deadline Day, azaz az átigazolási időszak lezárása, amikor az utolsó órákban megnő a helikopter forgalom, és csúcsra járatják az edzőközpontok orvosi műszereit. Hajtás után az utolsó nap eseményei előtti, már megkötött üzleteket tekinthetitek át.

Tovább

A Premier League tíz legnagyobb feltámadása


0



stanleykubrick comeback norwich city leicester city west ham united newcastle united

Őszintén szólva, már korábban is megötlött fejemben a csodás visszajövetelek történetének elregélése számotokra, a Liverpool elképesztő mérkőzése azonban csak megerősítette ennek aktualitását. Így a következő sorokon az 1992-93 óta tartó Premier League tíz legbrutálisabb feltámadásáról olvashattok és nézhettek videókat.

Tovább

Kiesik-e Monoki? - Motson-kupa, Day 3


0



motson-kupa kommentátor sport tv digisport m4 eurosport britannia verseny

Némileg kevesebb szavazattal (ez van, ha elmarad az Origo-címlap), és kisebb meglepetésekkel folytatódott egy hete a Motson-kupa, ahol ezúttal már a csoportkörből való továbbjutás a tét. Faragó Ricsi és Monoki Lehel egyaránt ki-ki meccset játszik, de bajba kerülhet Gundi is, aki Egri Viktor ellenében vívja a játéknap slágermeccsét. Hajtás után kis felvezető, és persze a lényeg maga, a szavazás. Hajrá!

Tovább

Tényleg bajnokesélyes a Spurs? - review, Day 23


0



review tottenham alli psychocska stanleykubrick deny premier league newsee spurs dembele Svit-kona rocknrolla Mark29 közös

Tizenöt forduló van még hátra a roncsderbiből, amit újra a Leicester vezet, hála annak, hogy a mögöttünk hagyott körben az Arsenal és a Manchester City is megbotlott az elé helyezett akadályban. A United veresége csak hardcore hívőknek volt meglepő, ellenben a Spurs egyre acélosabb, és selhursti győzelmével tovább lohol az éllovasok mögött. Hátul szintén egyre tisztább a kép, a Newcastle, a Sunderland és a Norwich is nyakig ül a fekáliában, az Aston Villa pedig egyenesen menthetetlen. Hajtás után érkezik szokásos retinaterhelő összefoglalónk, sok szeretettel.

Tovább

Mocskos londoni rangadó - preview, Day 23


0



premier league rocknrolla Lac mocskos chelsea arsenal preview day23

A szerkesztőségből - mint azt biztosan sokan tudjátok - többen is az NST-n nőttünk fel szocializálódtunk. Legalább ugyanennyien azt is tudjátok, hogy e blog megalakulása is a mára kicsit leamortizált, jobbára fórumként működő, fent megnevezett platformhoz kötődik. Ezért is szeretnénk továbbvinni egy pár dolgot, ami igazán faszipántos volt a világ legjobb focijával foglalkozó oldalon. Ilyen a nemrég, hosszú évek után, új néven újra életre hívott Motson-kupa és ilyen a - nálunk a tovább után az Arsenal-Chelsea kapcsán bemutatkozó - mocskos-poszt.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers