Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Maraton, életre-halálra - preview, Days 19 & 20


0



preview day 19 day 20 premier league besztlíg Mark29 stanleykubrick king_aranarth

December 30. és január 4. között nincs megállás a Premier League-ben. Minden napra jutnak meccsek, mi pedig arra gondoltunk, hogy ha már az FA ennyire besűrítette a programot, akkor mi is ömlesztve írjuk meg a a soron következő két forduló beharangozóját. Izgalmakban nem lesz hiány (de hát mikor volt?), a #besztlígtől pedig 2016 utolsó és 2017 első napjaiban is azt várjuk, mint eddig: hogy a legjobb legyen. Hajtás után megtudhatjátok, hogy mit is jósoltunk erre a fura, dupla fordulóra.

Tovább

Moyes visszatér - preview, day 18


0



king_aranarth stanleykubrick besztlíg preview Mark29 spíler tv

Amíg mi a karácsonyi menütől hízunk, addig a szigeteken a sarat dagasztják kedvenceink. Nincs is felemelőbb, mint a harmadik, kicsit már megfáradt ünnepnapra egy újabb remek meccsdömping. Ha pedig már nekünk nem adatott meg, hogy a helyszínen szurkoljunk, akkor legalább huppanjunk le a kényelmes fotelba egy kis mézeskaláccsal és tojáslikőrrel, és nézzük a #besztlíg újabb fordulóját. December 26-án főszerepben a manchesteri klubok, de természetesen a többiekről sem feledkeztünk meg. Hajtás után beharangozó, karácsonyi hangulatban.

Tovább

Miért nem tud védekezni Mesut Özil?


0



Arsenal Manchester City Everton Arséne Wenger Mesut Özil Premier League besztlíg Peet

Te is hallottad a sztorit, miszerint Mesut Özil nem tud védekezni, lusta, és nemtörődöm? És, elhitted? Ha igen, akkor gyorsan kattints, mert blogunk arsenalos mindenese, a díjnyertes Peet nyakába vette a kérdést, és a rá jellemző vitriolos tényszerűséggel világított rá a lényegi pontokra. Meg fogsz lepődni, mire jutott, de csak hajtás után.

Tovább

Ezüst csata aranyvasárnap? - Közös Albion preview, day 17


0



besztlíg stanleykubrick Mark29 Premier League preview

Az előttünk álló fordulóban a csapatok többsége ismét fontos mérkőzéseken lép pályára. A Chelsea rekordra tör, a közvetlenül mögöttük loholó kluboknak pedig egytől egyig nehéz meccseket hoz a 17. forduló. A Liverpoolra például városi rangadó vár, míg a harmadik helyezett Arsenal a negyedik Manchester City-hez látogat.

A találkozókat ezúttal is kiveséztük, viszont most egy kicsit másképpen. Hajtás után hat párosításról olvashattok, viszont utána a Közös Albion podcast extra kiadásban meghallgathatjátok, ahogyan az összes mérkőzést kitárgyaltuk.

Tovább

Megtorpan az Arsenal - preview, Day 16


0




angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship preview besztlíg stanleykubrick Mark29 chelsea

Ahogyan az előző beharangozónkban is írtuk, a Premier League csapatok nem sokat pihennek decemberben. Ennek ékes bizonyítéka ez a mostani hétközi forduló is, amelyben ha klasszikus értelemben vett rangadó nem is lesz, de minden párosítás kapcsán várunk valami érdekeset, izgalmasat. És igen, elhisszük végre, hogy nyerhet meccset a Chelsea is. Minden további a hajtás után olvasható.

Tovább

Közös Albion, E05 - A francia kapcsolat


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship

Jó ideje pihentetjük már podcastunkat, a visszatérés öröme azonban nem jár egyedül: a projekt ugyanis szintet lépett, és nem pusztán megnyerte állandő házigazdának blogunk Ágyús mindenesét, Peetet, hanem ezentúl rendszeresen egy ismert-kedvelt "sztárvendéggel" jelentkezik majd. Ehavi adásunkban Sztancsik Tamást, a Telesport és a TV2 korábbi munkatársát, az MLSZ egykori sajtófőnökét, nem mellesleg hatalmas Arsenal-drukkert kértük fel a közreműködésre, arra pedig, hogy ne boruljon el egész Londonig a műsor egyensúlya, mc_deere ügyelt. Hajtás után Bilic kálváriájáról, az Arsenal esélyeiről, Karius vesszőfutásáról, és még sok minden másról, hosszabban. Hallgassátok, szeressétek!

Tovább

Kezdődik a flúgos futam - preview, Day 15


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship preview stanleykubrick Mark29

Ismét hétvége, ismét Premier League, szoktuk mondani, de a kitétel decemberben már nem állja meg a helyét - hogy miért, azt nálatok jobban kevesen tudják ebben az országban. Miközben Európa legtöbb bajnokságában viharos gyorsasággal közeleg a bajnoki szünet, Angliában csak még inkább rákapcsolnak a csapatok, és az előttünk álló hónapban valósággal telenyomják az arcunkat minőségi focival. 10., 11., 13., 14., 17., 18., 19., 26., 27., 28., 30., 31 - ezek még véletlenül sem a KENÓ-számok, hanem december azon napjai, amikor meccseket rendeznek a #besztlígben. Aztán, ha a szilveszteri meccsnézés és buli után megvolt a malacsült és a lencsefőzelék, akkor január 2-án, 3-án és 4-én ismét pályára lépnek kedvenceink.

Ennyire azonban kár előre szaladni, mert a mostani forduló is épp elég érdekességet tartogat. Kimászik-e a gödörből a Spurs ellen José? Megszakítja-e Conte nyerő szériáját Pulis? Mire megy a bajnoki címvédő ellen a trónkövetelő Guardiola? Hajtás után szokás szerint mindenre, és annál többre is választ adunk.

Tovább

Az olasz meló - Power Ranking, november


0



powerranking premier league Lac chelsea conte arsenal liverpool besztlíg

Eltelt egy hónap, úgyhogy itt az ideje visszatérni a négy héttel ezelőtt belengetett Power Rankinghez. Az élen nagy meglepetéssel nem fogunk tudni szolgálni, de a mezőnyben feltűnik egy-két szupernova ismét, hogy aztán december végére nagy valószínűséggel mindenki a helyére kerüljön. Hajtás után a részletek.

Tovább

A nevető második? - preview, day 14


0



besztlíg preview stanleykubrick Mark29 manchester city chelsea

A Premier League 14. fordulójában a nyitó találkozó egyben a hét mérkőzése is. A harmadik az első ellen, Pep Guardiola Antonio Conte ellen, azaz a Manchester City a Chelsea ellen. Két a #besztlíg-ben újonc manager, akik nagyon hasonló statisztikával hozták le a szezon eddigi részét. A City jobban kezdett, a Chelsea pedig az utóbbi hetekben megállíthatatlan. A találkozót árgus szemekkel figyeli majd Jürgen Klopp és a Liverpool is, ugyanis ha nem a Chelsea nyeri a hét meccsét, akkor jó esélye lesz a Vörösöknek, hogy nevető harmadikként (azaz másodikként), a forduló végén a tabella élére kerüljenek. Akkor pedig veszélyben a szemüveg. Hajtás után a részletek.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers