Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Arrivederci, Don Claudio! -  preview, day 26


0



besztlíg stanleykubrick king_aranarth Mark29 preview ranieri leicester angol foci angol futball

Ugyan kevesebb mérkőzéssel, mint a megszokott, de a hétvégén végre visszatér a Premier League. A Chelsea ideiglenesen tovább növelheti az előnyét, mert a Ligakupa döntője kapcsán - ugyan nem az érintettségük miatt - az Arsenal és a Manchester City is pihenőt kapott a hétvégére. Folytatódik a harc a BL-helyekért és a bennmaradásért, továbbá a középcsapatok is tovább cséplik egymást, hogy a tévés pénzekből minél több kerüljön a kasszába.

A hét legfontosabb híre csütörtök este érkezett. A bajnoki címvédő Leicester City menesztette Claudio Ranierit. 2015 őszén körberöhögték volna azt, aki a Rókák bajnoki címéről akár csak hangosan gondolkodik, egy év múlva viszont azt, aki szerint a márciust már nem a rutinos olasz mesterrel kezdi meg a Leicester City. Történelmet írt, mégis méltatlanul távozott. Kérdés, hogy tényleg miatta volt ez a csúfos bajnoki szereplés? Hétfő este kiderül. Hajtás után a csonka hét programja.

Tovább

Közös Albion - A mágnestábla bűvöletében


0



Peet McDeere Beregi István Közös Albion podcast

A podcast februári adásában alaposan leporoltuk a mágnestáblát, és sorra vettük a Premier League aktuális taktikai trendjeit, de természetesen a besztlíg topedzői is górcső alá kerültek. A mikrofon mellett ezúttal Peet mellett blogunk főszerkesztője Kele János, valamint vendégként Beregi István szakíró, az MTK videós elemzője foglalt helyet.

Tovább

Így lett világhírű színész az angol foci vasökléből - II. rész


0



angol foci premier league besztlíg king_aranarth vinnie jones paul gascoigne gary lineker wimbledon

Vincent Peter Jones, napjaink egyik keresett karakterszínésze alig néhány napja ünnepelte 52. születésnapját. Sokaknak ő "csak" Nagy Chris vagy Golyófogú Tony, mi azonban pontosan tudjuk, hogy színészi pályafutása előtt egy nem kevésbé sikeres, ugyanakkor megosztó labdarúgó-karriert tudhat magáénak.

Tovább után az angol futball hőskorának és a PL-éra kezdeteinek egyik legmeghatározóbb játékosáról, a kőkemény Vinnie Jonesról készített portré második részét olvashatjátok.

Tovább

A fék neve: WENGER


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship

Nincs elég pénz. Wenger nem igazol. Hiányzik egy csatár. Egy középhátvéd. Egy minőségi középpályás.

Kifogások, amelyekkel szakértők, játékosok, edzők és véleményformáló szurkolók évek óta magyarázzák, miért képtelen továbbra is átlépni saját árnyékát az Arsenal. Most, hogy ismét nagyon úgy fest, a londoni klub kiszállt a Premier League megnyeréséért folytatott harcból és újfent kibucskázott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből is, érdemes lehet utánanézni, hogy az unalomig mantrázott közhelyhegyek helyett mik a sikertelenség valódi okai.

Tovább

José visszavág - Power Ranking, január


0



powerranking Lac besztlíg Chelsea Manchester United Tottenham Hotspur

Megkésve bár, de újra jelentkezünk szokásos havi Power Rankingünkkel, amelyben a Chelsea első helyét senki és semmi nem veszélyezteti, a hátsó taktusokban azonban komoly mozgolódás volt tapasztalható. A Manchester United pedig a tizenhat meccses veretlenségi szériájának - valamint az Arsenal és a Liverpool gyengélkedésének köszönhetően - rögtön előreugrott. Hogy hová? Tovább után kiderül!

Tovább

Kiesési körhinta - preview, day 25


0



besztlíg preview stanleykubrick king_aranarth Mark29

A Premier League 25. fordulója ismételten bővelkedik majd fontos meccsekben, de klasszikus értelemben vett rangadót csak egyet rendeznek. A Tottenham liverpooli vendégjátéka a reményről szól. A hazaiak a BL indulásban reménykednek, a vendégek pedig versenyben szeretnének maradni a bajnoki címért. Ráadásul Kloppék esetleges újabb bakijával még a Manchester United is elmozdulhat a hatodik heylről. Komolyabb izgalmakat mégis a tabella hátsó részében elhelyezkedő csapatoknak hozhat a hétvége. A 15. és a 20. helyezett között ugyanis összesen kettő pont a különbség. Úgy gondoljuk, hogy nem is kell tovább fejtegetni, hogy ennek a hat csapatnak mennyire fontos lenne pontokat szerezni az előttünk álló fordulóban. Illetve, dehogynem kell fejtegetni, hajtás után meg is tesszük.

Tovább

 Így lett világhírű színész az angol foci vasökléből  - I. rész


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship

Vincent Peter Jones, napjaink egyik keresett karakterszínésze alig néhány napja ünnepelte 52. születésnapját. Sokaknak ő "csak" Nagy Chris vagy Golyófogú Tony, mi azonban pontosan tudjuk, hogy színészi pályafutása előtt sikeres, de még inkább megosztó labdarúgó-karriert tudhatott magáénak. Lapozás után megmerítkezünk az angol futball modern hőskorában, hogy bemutassuk nektek azt a játékost, aki egyszerre vált legendává és rettegett vasököllé a Premier League születésével párhuzamosan.

Tovább

Téli őrület - Bolhapiac, Winter Edition 2017


0



bolhapiac átigazolások premier league besztlíg stanleykubrick Mark29 king_aranarth psychocska Definitely Maybe newsee Lac

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy a sok preview, magazinos posztok meg Power Rankingek között nem jutott idő felpillantani billentyűzet meg a tévé mellől, és ránézni, ki és hova is került az átigazolási időszakban. Persze aki figyelemmel követte a Twitter-csatornánkat, az biztos nem lepődött meg azon, hogy van Aanholt a hétvégén már nem a vendégöltözőbe sétált be a Palace-Sunderlanden, vagy hogy az Inter védője, Ranocchia ezentúl Michael Dawsonnal fut versenyt a Hull City edzésein. Itt volt az idő hát, hogy levegyük újra a swag-oroszlánt a polcról, és megnézzük, melyik csapat hogyan erősített. Tovább után monstre-poszt az összes érkezővel és távozóval - valamint a szokásos értékelésekkel.

Tovább

London, baby! - preview, day 24


0



preview Mark29 stanleykubrick king_aranarth besztlíg londonbaby starwars

A huszonnegyedik forduló előtt a főváros uralja a Premier League mezőnyét. A tabella első három helyén egyaránt londoni klub áll, és a hét meccse is természetesen a Chelsea - Arsenal lesz. Az elmúlt időszakban zajló "kiszállós" játékban Señor Pep és Herr Jürgen után ezúttal Monsieur Arséne bajnoki esélyeit csökkentheti minimálisra a Chelsea. Az azért óvatosságra intheti Antonio Conte fiait, hogy ősszel olyan simán kaptak ki 3-0-ra az Emiratesben, hogy fifában a játék már felajánlotta volna az eggyel magasabb nehézségi szintet. A górcsövet az előbb véletlenül levertük, ezért ripityára tört, az üveggömb meg begurult az ágy alá, de ettől még megvan a véleményünk az előttünk álló forduló programjáról. Liverpool hervadozik, Manchester csak kullog, jelenleg a jelszó egyértelműen: "London, baby!" Na, de hogyan jön ide a Star Wars? Erről és minden másról bővebben a hajtás után.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers