Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

It’s a whole new ball game


0



A fenti már-már talán legendás mondat 1992 környékén hangzott el először, a közvetítési jogokat frissen elnyerő BSkyB ma már kissé homoerotikusnak ható promóvideójában, amely a frissen megalakított új bajnokságot volt hivatott népszerűsíteni.

De miért volt szükség egyáltalán új bajnokságra? Mi volt előtte? Tényleg csak egy szimpla névváltoztatásról van szó? Mik lettek a következmények? Hajtás után érkezik gazdasági rovatunk, a Moneyball első darabja, és minden kiderül.

Tovább

Ilyen még nem volt - de mi is ez pontosan?


0



Igen, jól látod, kedves olvasó, az a tervünk, hogy megcsináljuk neked Magyarország legmenőbb PL-blogját. Nem ámítunk senkit azzal, hogy szakértők vagyunk, nem ígérünk pártatlanságot, sőt azt sem fogjuk majd mondani, hogy a labda gömbölyű, és bármi megtörténhet, mert a meccs addig tart, amíg a bíró le nem fújja. Nem fogjuk tartalommal megtölteni a játékot, és nem leszünk szívbajosak, ha ki kell mondani valamiről, hogy szar, még akkor sem, ha az épp a te csapatod. Amit viszont cserébe ígérünk, az egy olyan fociblog, amilyenről mindig is álmodtál: színes-szagos, interaktív, érdekes, vitaindító, stílusos. És egyetlen egy dologról szól, a világ legjobb bajnokságáról.

Tovább

Who are ya? - bemutatkozik a stáb


0



bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Mark29 Lac definitely maybe newsee psychocska rocknrolla Svit-kona stanleykubrick

Ha valaki nyerő focicsapatot akar építeni, pontosan tudja, hova kell nyúlnia első helyen, és vesz egy fasza kapust. De mit csináljon az, aki a magyar internet legkirályabb Premier League-blogját szeretné beizzítani? Naná, hogy beszákolja kis hazánk legelvetemültebb fanjait, akik nem csak a saját csapatuk dolgában tökéletesen tájékozottak, de tudnak írni, sőt, humoruk is van. Hajtás után ők mutatkoznak be, szép, tökéletes libasorban, és grátiszként azt is elmondják, milyen kispályás hobbicsapatot dobnának össze PL-legendákból.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers