Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Téli őrület - Bolhapiac, Winter Edition 2017


0



bolhapiac átigazolások premier league besztlíg stanleykubrick Mark29 king_aranarth psychocska Definitely Maybe newsee Lac

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy a sok preview, magazinos posztok meg Power Rankingek között nem jutott idő felpillantani billentyűzet meg a tévé mellől, és ránézni, ki és hova is került az átigazolási időszakban. Persze aki figyelemmel követte a Twitter-csatornánkat, az biztos nem lepődött meg azon, hogy van Aanholt a hétvégén már nem a vendégöltözőbe sétált be a Palace-Sunderlanden, vagy hogy az Inter védője, Ranocchia ezentúl Michael Dawsonnal fut versenyt a Hull City edzésein. Itt volt az idő hát, hogy levegyük újra a swag-oroszlánt a polcról, és megnézzük, melyik csapat hogyan erősített. Tovább után monstre-poszt az összes érkezővel és távozóval - valamint a szokásos értékelésekkel.

Tovább

Nagy levegő, mindjárt vége - Bolhapiac, vol. 4


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship bolhapiac arsenal city mustafi hart bravo

Utolsó napjához ér az átigazolási időszak, tankolják a helikoptereket, izzik a Twitter, egyszerre nyitja a pénztárcát kicsi és nagy, miközben szép csendesen már több mint 1 milliárd elköltött font fölött járnak a PL csapatai. A nagy hajtás előtt veszünk egy mély levegőt, és átnyálazzuk az eddigi érkezőket, természetesen megtartva jó szokásunkat az osztályozással kapcsolatosan is.

Tovább

Pogback - Bolhapiac, harmadik rész


0



bolhapiac pogba sané premier league psychocska stanleykubrick king_aranarth Mark29 newsee

Bolhapiacunk - és talán az egész átigazolási történelem - leghosszabb sagája, Paul Pogba átigazolása végre valahára lezáródott ezen a héten, épp a bajnokság kezdetére. A francia középpályás világrekordot jelentő összegért szerződik az angol iparvárosba, de persze mi nem csak Raiola (bocs, Freud) róla tudjuk megmondani, hogy mire megy majd a világ legjobb bajnokságában. Tovább után minden új érkezőről lerántjuk a leplet.

Tovább

A nyugalom szigete - Bolhapiac, második rész


0



bolhapiac nyugalomszigete Mark29 Costigan stanleykubrick psychocska Lac

Eltelt két hét és bár sokan visszasírták már múlt hétvégén is a bolhapiac összegzését, most csak ennyi idő alatt gyűlt össze annyi fogás, hogy érdemes legyen összefoglalni őket. Így is csak úgy sikerült olvasható hosszúságúvá tenni a posztot, hogy a távozókat is szemügyre vettük. Hatalmas név (értsd: Pogba) érkezéséről most nem számolhatunk be, viszont egy-két szabadrablásnak szemtanúi lehettünk: tovább után kiderül, kiket akasztottak le áron alul a jó(hi)szemű menedzserek.

Tovább

Elkezdődött az őrület - Bolhapiac, első rész


0



bolhapiac átigazolások psychocska newsee Costigan stanleykubrick Mark29 Lac king_aranarth

Az EB miatt elcsúsztatott, tavaly már nagy sikert aratott átigazolásokat összegző sorozatunk, azaz a Bolhapiaci összesítő ezennel visszatér. Szokás szerint minden vasárnap várhatjátok mostantól augusztus végéig a transzferösszegzőket, melyben a hét legnagyobb dealjeit igyekszik összeszedni és értékelni szakértőgárdánk. Ki lesz az új Kanté és Mahrez? Ki ég le annyira, mint tavaly Memphis? Tovább után megtudod: itt az első rész az eddigi szignósokkal. Vigyázat, TLDR!

Tovább

Bolhapiac - Winter Edition


0



A téli átigazolási időszak nem olyan, mint a nyári. Sokkal inkább olyan, mint a nyárinak a rövidített, pszichopata kiadása. Eleve pontosan fele annyi idő van télen igazolni, ezért nem lehet sokat molyolni a tárgyalóasztalnál. Ráadásul amíg nyáron "tiszta lappal" lehet építkezni, tervezgetni, addig télen sok esetben a sérülések, vagy az eredménytelenség miatti pánik vezéreli a transzfereket.

bolhapiac Mark29

Közeleg a Deadline Day, azaz az átigazolási időszak lezárása, amikor az utolsó órákban megnő a helikopter forgalom, és csúcsra járatják az edzőközpontok orvosi műszereit. Hajtás után az utolsó nap eseményei előtti, már megkötött üzleteket tekinthetitek át.

Tovább

Join us! - szolgálati közlemény


0



Ha szereted a Britanniát, egyértelmű, hogy jönnöd kell. Ha nem, akkor azért gyere, hogy segíts nekünk jobbá, élvezhetőbbé, színvonalasabbá tenni. Egyszóval nincs mentség, jelentkezni kell! Mármint szerzőnek, mert persze erről lesz szó, hajtás után egy kicsit - de nem sokkal - bővebben.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 8


0



"A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi." - írta a múlt héten psychocska. Az eheti, utolsó részre viszont csak most jutott időnk, de talán nem is olyan nagy baj így, hogy a Deadline Day Angliában tegnapelőtt, azaz kedden ért véget. Mozgás volt, nem is kevés, úgyhogy igyekeztünk mindenkit összeírni, aki kivárt az utolsó pillanatokig, hogy szedje a sátorfáját.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 7


0



A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi. Eltelt egy újabb hét, a jövő héten várható Deadline Day zűrzavarhoz képest visszafogott mozgásokkal. Tovább után sorra vesszük a vihar előtti csend történéseit.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 6


0



Nem káprázat, ezúttal hétfőn jelentkezünk a múlt heti jövés-menések összesítésével. Mint ahogy eddig, most is az érkezők domináltak, hiszen 5 játékos is más országból érkezett a ködös Albionba. Lássuk, kik voltak ők.

Tovább
«
12

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers