Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A Britannia bemutatja: a világ harmadik legjobb bajnoksága


0



angol foci peterborough vengégszerző league one purgatórium

Az új szezonnal egyidőben új szelek kezdtek fújni a Britannián. Nem csak az eseménykövetésből vettünk vissza - azazhogy helyeztük át inkább a Facebookra -, de eztán vigyázó szemeinket a Premier League mellett az angol foci többi ütőerén is rajta kívánjuk tartani. Ennek szellemében már olvashattatok egy részletes, háromrészes felvezetést a másodosztályú iszapbirkózás elé, de itt nem állunk meg, hanem alászállunk az igazi purgatóriumba, a poklok poklára, és elmondunk nektek mindent, amit csak tudni érdemes a League One-ról, vagyis a világ harmadik legjobb bajnokságáról. Hajtás után a szó polihisztor főkommentelőnké, Peterborough-é, aki terveink szerint havi rendszerességgel kalauzol majd el bennünket a hamisítatlan brit futball mocsárvidékeire.

Tovább

"Szeretném továbbadni azt, amit itt megtanultam" - interjú Tánczos Gáborral, a Wimbledon pályamesterével


0



afc wimbledon tánczos gábor pályamester interjú vendégposzt

A magyar futball szurkolók közül talán nem mindenkinek cseng ismerősen az AFC Wimbledon neve. Holott az angol kiscsapat igazán fanatikus szurkolókkal és szakmai stábbal rendelkezik - köztük a keszthelyi főpályamesterrel, Tánczos Gáborral. A magyar szakember hosszú évek óta Londonban él, maximalista, ha a gyepről van szó, kisfiának pedig nagy kedvence az izomkolosszus csatár Akinfenwa. Hogyan lesz egy keszthelyi fiúból wimbledoni gyepmester? Ahogy Gábor mondja: jó időben kell jó helyen lenni, a precízség pedig alapkövetelmény.

Tovább

Az FA kupa árnyékában - review, Day 35


0



fakupa elődöntő élménybeszámoló vendégposzt review psychocska

Hétfő van, ami megszokott esetben azt jelentené, hogy érkezik egy review a forduló érdekesebb történéseiről. Most viszont örömmel törjük meg a szokásos menetrendet, hiszen postaládánkba egyenesen a Wembley-ből érkezett egy élménybeszámoló a United-Everton FA kupa elődöntőről, így a héten főszerepben a kupa. Nem is szaporítanánk tovább, hajtás után a szó Attiláé.

Tovább

Wenger apó Aprajafalva ellen


0



Arsenal Barcelona vendégposzt Bajnokok Ligája

Semleges szurkolóként rápillantva a keddi játéknapra, nehéz döntés lenne kiválasztani a nap csúcsmeccsét. PL fanatikusként viszont egyértelmű a választás: Arsenal-Barcelona. Néhány gondolat a múltbéli összecsapásokról, a két klub egymás közt lebonyolított transzfereiről és egy kis esélylatolgatás a ma esti találkozóról.

Tovább

Rozsdamentes kalapács


0



Kedvenc bajnokságunk az idei szezonban is bővelkedik meglepetésekben, a végső győztest még csak megtippelni sem lehet. Íme néhány szalagcím az első hetek egy-egy emlékezetes mérkőzéséről:

Matchweek 1: "Cech potyával, az Arsenal otthoni blamával kezdett - hamis bajnoki illúziók?"

Matchweek 4: "Hazai pofonba szaladt a Liverpool, erősen inog a kispad Rodgers alatt"

Matchweek 6: "Váratlanul botlott otthon a City - Jesus Navas a bűnbak"

Matchweek 10: "Ismét kikapott Mourinho csapata, a Chelsea el van átkozva"

Van izgalom tehát bőven: edzőváltások, rekordigazolások, doktornők és eltiltások. Amiről azonban kevés szó esik az itthoni focis közegben, az a West Ham United idei ragyogása - tovább után erről lesz szó!

Tovább

Élőben scoutolni a West Hamet, felbecsülhetetlen


0



Akárhogyan csűrjük-csavarjuk, meccset nézni élőben az igazi. Látni a pályát, érezni a hangulatot, elbambulni a túloldalt álló partjelzőt figyelve, mind olyan luxus, amit a karosszékben hátradőlve nem engedhetünk meg magunknak. Hát, még, ha egy hamsítatlan angol stadionba nyerhetünk bebocsátást, mint legújabb vendégszerzőnk, Ricardo, aki volt olyan kedves, és elküldte nekünk élménybeszámolóját. Tovább után részletek egy jóféle West Ham-scoutolásról, de vigyázat, össze fog futni a nyál a szátokban.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers