Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Csak egy kicsi hiányzott - interjú Polgár Kristóffal


0



besztlíg Polgár Kristóf Liverpool newsee

Talán még a legfanatikusabb hazai fociőrültek közül sem mindenkinek ismerős Polgár Kristóf neve. Pedig a 20 éves védő nem akárki: már túl van három komoly szezonon a #besztlíg utánpótlás-bajnokságaiban, játszott Steven Gerrard és Martin Skrtel mellett, és nála közelebbről egyetlen honfitársunk sem látta, mi zajlott a Liverpool környékén 2013 és 2016 között. Vele beszélgettünk tehetségről, szerencséről, és persze arról is, hogy a viharba írhat alá egy United-drukker az Anfieldre.

Tovább

Bajnokok csatája - preview, day 21


0



besztlíg king_aranarth stanleykubrick Mark29 preview Manchester United Liverpool bajnokok csatája

A Premier League 21. fordulójában összecsapnak a bajnokok. A tavalyi és az idei a tavalyelőtti csatája mellett megmérkőzik a serlegek gyűjtésében leginkább jeleskedő két klub is. Kiesési rangadóval ezúttal nem szolgálhatunk, de csemegék azért lesznek bőven. Hajtás után a hétvége tíz mérkőzésének beharangozója.

Tovább

Közös Albion - A United-Pool elé


0



közös albion Manchester United Liverpool Vörös Fonat Beyonder Peet

Mi más is lehetett volna a témája következő podcastunknak, mint a közelgő Manchester United - Liverpool derbi. Ehavi adásunkban Szücsi, a Vörös Fonat Liverpool-érzelmű blog szerkesztője csatlakozott Beyonderhez és Peethez. Tovább után kiderül, ki mit vár a hétvége rangadójától, de szóba kerül még Poch szerepe a Spurs feljavulásában, valamint Guardiola döcögősebb decembere a Manchester City-vel. Hallgassátok, kommenteljétek!

Tovább

Az olasz meló - Power Ranking, november


0



powerranking premier league Lac chelsea conte arsenal liverpool besztlíg

Eltelt egy hónap, úgyhogy itt az ideje visszatérni a négy héttel ezelőtt belengetett Power Rankinghez. Az élen nagy meglepetéssel nem fogunk tudni szolgálni, de a mezőnyben feltűnik egy-két szupernova ismét, hogy aztán december végére nagy valószínűséggel mindenki a helyére kerüljön. Hajtás után a részletek.

Tovább

Legenda lett, pedig senki nem szerette


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship barry 600 premierleague liverpool benitez manchester city everton aston villa rocknrolla

Gareth Barry a jellegtelen angol középpályás prototípusa. Nem passzol kiemelkedően jól, nem tud cselezni, egy bizonyos szinten túl a játék olvasásában sem jeleskedik. Nem szerel annyit, mint Kanté, nem nyer tucatszámmal fejppárbajokat, erős, de nem agresszív, szedi a lapokat, de négy deci rum után, távolról hunyorítva sem kevernéd össze a fénykorában daraboló Roy Keane-nel. Észrevehetetlen, szürke, egy nagy gépezet kicserélhető fogaskereke. És mégis, immáron több mint hatszáz meccs áll a neve mellett a világ legkeményebb ligájában. Hogyan csinálta?

Tovább

Két meccs egy pályán


0



fogadási csalás liverpool háború bunda hogyvolt psychocska manchester united

Ha mondanom kéne egy meccset, ami szerintem a legkisebb eséllyel bundázható, minden bizonnyal Angliából és azon belül is a legnagyobb riválisok egymás elleni meccseiből választanék egyet. Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy United-Pool szintű rivalizálást meg lehessen kenni, bő 100 évvel ezelőtt azonban pont ez történt az angol labdarúgás történetének első bizonyított fogadási csalásában. Hajtás után ezt a sztorit elevenítjük fel, magyar nyelven valószínűleg először.

Tovább

A srác közülünk


0



agger liverpool legenda newsee

Napjaink profitorientált labdarúgásában egyre kevesebb igazi hős marad. Egy-két borsos szerződés könnyedén felrúghatja az addig hangzatosan a klubhűségről papoló játékosok ígéreteit, így csak elvétve találunk olyan labdarúgókat, akik tényleg ízig-vérig elkötelezettek csapatuk iránt.

Pedig nem is olyan rég még akadt egy játékos, akinek elképzelhetetlen volt, hogy a riválishoz igazoljon, és akinek a futball sohasem a pénzről szólt, ő csak élvezni akarta azt, amit csinál. Példaértékű és tanulságos pályafutás áll mögötte, ami összeforrt a tehetség, a hűség, az alázat és az elkötelezettség szavakkal. Egy olyan futballista karrierjéről van szó, aki sérülései miatt 31 évesen visszavonult, de így is örökre beírta magát a szurkolók szívébe.

Tovább

Közös Albion, E03 - Eb-special


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW

Kisebb szünet után újra úgy éreztük, itt az ideje mikrofont ragadni, és az éterbe kiabálni a gondolatainkat. Elsősorban a frissiben mögöttünk hagyott Eb-vel foglalkoztunk, de az adás második részében nem tudtuk megállni, hogy ne okoskodjunk meg néhány friss igazolást, a Leicester bajnoki- és BL-esélyeit, Mourinho alakváltásának lehetőségeit, és arra is kerestük a választ, vajon melyik csapat lesz a következő Premier League-szezon Portugáliája. Ja, és persze a közvetítési jogokat övező herce-hurca sem maradhatott ki. Hajtás után podcast, szeressétek.

Tovább

It's up for grabs now! 


0



Arsenal Liverpool George Graham Ian Rush Michael Thomas bajnoki cím Peet

"Esküszöm, hogy soha nem látnak majd ehhez hasonlót!" - ordította bele az éterbe Martin Tyler miután 2012-ben Sergio Agüero az utolsó pillanatokban nyerte meg a bajnokságot a Manchester Citynek. Valóban nehéz elképzelni, hogy sor kerül még valaha egy ennyire kiélezett és szoros bajnoki versenyfutásra, amelynek a kimeneteléről végül egyetlen gól dönt akkor, amikor már senki sem számít rá. Azonban tudjuk, hogy a futball néha produkál furcsaságokat, és valószínűleg 1989-ben is azt gondolták az emberek, hogy ahhoz foghatót még egyszer nem fognak látni. Lehet vitatkozni, hogy a Manchester City vagy az Arsenal nyerte meg drámaibb módon az angol bajnokságot, az mindenesetre tény, hogy 1989. május 26-án az egyik legelképesztőbb forgatókönyv lépett át a valóság színpadára az Anfield Roadon.

Tovább

Justice for the 96


0



jft96 liverpool hillsborough costigan

27 év, 96 emberi élet. Az elmúlt napokban-hetekben több száz hozzátartozó, barát és több ezer, szerte a világban szétszórt futballszerető lelke könnyebbülhetett meg. Megkönnyebbülhetett, de megbékélni talán a jövőben sem fog. Csak egy nap, egy mérkőzés, amely talán mára a tragikus események nélkül a feledés homályába veszett volna, mára a Liverpool-szurkolók összetartozásának legfontosabb emléke és motívuma lett…

Tovább
«
1234

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers