Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Közös Albion - A mágnestábla bűvöletében


0



Peet McDeere Beregi István Közös Albion podcast

A podcast februári adásában alaposan leporoltuk a mágnestáblát, és sorra vettük a Premier League aktuális taktikai trendjeit, de természetesen a besztlíg topedzői is górcső alá kerültek. A mikrofon mellett ezúttal Peet mellett blogunk főszerkesztője Kele János, valamint vendégként Beregi István szakíró, az MTK videós elemzője foglalt helyet.

Tovább

Punk rockerből sosem lesz karnagy - a Wayne-dosszié, I.


0



premier league besztlíg rooney tldr mcdeere manchester united portré magazin

Rooney-t sokáig a legnagyobbakkal emlegették egy lapon, azonban ideje belátni: már soha nem futja be azt a pályát, amit 2002-es berobbanásakor jósoltak neki. De vajon lehet-e csalódásnak nevezni egy olyan karriert, amelynek végét az angol válogatott és a United örökös gólrekordjának megdöntése fémjelzi majd? Szerintünk simán, és azt is elmeséljük, miért. Vigyázat, tldr!

Tovább

Hülye angolok, angol hülyék?


0



angol foci mcdeere válogatott hogyvolt FA világbajnokság

"Ti itt Angliában olyan stílusban játszotok, amit mi a kontinensen már rég elfelejtettünk. Erővel, de rendszer és technika nélkül" - mennydörögte 1960-ban Helenio Herrera, miután a Barcelona edzőjeként 9-2-es összesítéssel ejtette ki a BEK negyeddöntőjéből a korszak messze legjobb angol csapatának számító Wolverhampton Wandererst.* A figyelmeztetésből a szigetországban azóta sem tanultak: úgy tűnik, mintha az angol futball évtizedek óta ugyanazokat a hibákat ismételgetné. De vajon tényleg?

Tovább

Mit jelenthet a BREXIT a Premier League-nek?


0



anfield PREVIEW brexit átigazolások mcdeere

A nyugdíjasok választók szavaztak, és nagyon úgy néz ki, hogy ennek értelmében az Egyesült Királyság két éven belül kilép az Európai Unió melengető öleléséből. Az egyenletben egyelőre több az ismeretlen, mint a konstans, de egy pillanatra érdemes megállni, és tisztázni néhány félreértést azzal kapcsolatosan, mit jelenthet szeretett ligánk számára a történelmi fordulópont.

Tovább

Nem hibátlan, de szerethető és alázatos - vendégségben a Diginél


0



angol foci élménybeszámoló mcdeere Mark29 digisport

A Britannia és a mainstream magyar sportsajtó külföldi focival foglalkozó részlegének viszonya, khm, nem éppen baráti - és akkor finomak voltunk, valamint bájosan nőiesek -, de az, hogy esetenként kendőzetlen őszinteséggel robbantjuk a kritikát az ún. a szakma arcába, nem jelenti egyben azt is, hogy ne érdekelne bennünket, hogyan készül a produktum, amit hétvégenként rendületlenül bámulunk. Gondoltunk hát egy merészet, és megkerestük a DigiSportot (innen is csók- valamint virágözön zúdulását kérvényezzük a rettentően segítőkész Baumstark Tibire), hogy vajh, lenne-e lehetőség belepillantani, hogyan főznek ki egy hétfői összefoglalót a boszorkánykonyhában. A randi villámgyorsan összejött, Mark29 és mc_deere pedig nyakába kapta a fővárost, hogy a Váci úti stúdióból izgulja végig az előző hétvége meccseinek zanzáját. Hajtás után helyszíni riport a kulisszák mögül.

Tovább

Gyengénlátók kíméljenek! - review helyett, Day 34


0



review játékvezetés mcdeere

Aki huzamosabb ideje követi hőn szeretett bajnokságunkat, az biztosan nem lepődik meg azon, hogy az angol focihoz a vak bírók épp úgy hozzánőttek, mint a kétlábas becsúszás, a kőhajítóval az ötösre küldött bedobások, és a fejeléskor kötelező könyökhasználat. Sajnálatos apropó, hogy a mögöttünk hagyott hétvége legfontosabb meccsét - Leicester vs. West Ham - is egy gyengén látó sporttárs, bizonyos Jonathan Moss fütyülte rojtosra, így arra gondoltunk, összeszedjük nektek az elmúlt néhány évtized legfelháborítóbb csalásait tévedéseit, szigorúan a teljesség igénye nélkül.

Tovább

Váczi Zoliba oltott George Best volt az angol foci vadembere


0



vadember Robin Friday Reading Cardiff George Best Váczi Zoli Vinnie JonesNem tudom miért van, hogy a szurkolók többnyire gyermeki naivitásukból megmaradt rajongói énük minden szövetével csüngenek a tehetségüket aprópénzre váltani nem képes játékosokon, de tény, a Vinnie Jones-Paul Gascoigne-George Best-Váczi Zoli vonalnak igen tekintélyes legendáriuma van itthon. A közhiedelemmel ellentétben azonban közel sem igaz, hogy ők lettek volna a futball-történelem legnagyobb fenegyerekei - sőt, ha valaki végigolvassa mai történetünket, abban is kételkedni fog, hogy illik-e rájuk egyáltalán ez a jelző. Hajtás után bemutatjuk az angol foci igazi Vademberét - és bár mindig elmondjuk, hogy érdemes kattintani, de most tényleg véresen komolyan is gondoljuk.

Tovább

Próbálom soha nem zavarni a nézőt - Baumstark Tibor


0



interjú Motson-kupa Baumstark Tibor mcdeere

Három éve még a legvadabb hardcore fanok sem igen tudtak volna arcot kötni a hangjához, ma mégis ő az egyik legnépszerűbb futballkommentátor. Baumstark Tibi a toronymagas esélyes Méhes Gábort is megszorította házi kommentátor-versenyünk döntőjében, nem csoda hát, hogy kíváncsiak voltunk arra, honnan indult és hova tart. Életút egy elbukott digitális technika szigorlattól a németországi világbajnokságon át a képernyőig, kattintás után.

Tovább

Mondd, mennyit ér a Leicester? - preview, Day 25


0



mcdeere preview leicester manchester city chelsea manchester united

Szusszanni sincs időnk, a hétközi darálás után máris itt az újabb forduló, ráadásul a csapatok egy jó része az előző hétvégén sem pihent, hanem az FA-kupában sarabolt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy vészesen közelednek a tavasz első európai kupameccsei, jól látszik, micsoda erőltetett menet vár a szigetország topcsapataira - akik amúgy továbbra is a Leicester hátát nézik a bajnokságban. Hajtás után két rangadó hosszabb felvetése, és a forduló összes várható eredménye, kattintsatok serényen.

Tovább

A harc élesedik - Motson-kupa, negyeddöntők


0



mcdeere motson kommentátor haraszti baumstark monoki egri hajdú b. székely faragó méhes

Véget ért a csoportkör blogunk nagy kommentátor-versenyén, azaz innentől minden szavazat kettőt ér. A negyeddöntőkkel indul az egyenes kieséses szakasz, vagyis el lehet felejteni az 58%-os küszöböt: mostantól mindig, minden párharcból az jut tovább, akinek a neve mellé több szavazat kerül. Javítási lehetőség nincs, izzítsa mindenki a családot, rokonokat, Facebookot, mert a tét nem kicsi: a győztes versenyzőé lesz a Britannia vándorserlege. Hajtás után összegezzük a csoportkört, és ismertetjük a döntőig vezető út párosításait is.

Tovább
«
123

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers