Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Téli őrület - Bolhapiac, Winter Edition 2017


0



bolhapiac átigazolások premier league besztlíg stanleykubrick Mark29 king_aranarth psychocska Definitely Maybe newsee Lac

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy a sok preview, magazinos posztok meg Power Rankingek között nem jutott idő felpillantani billentyűzet meg a tévé mellől, és ránézni, ki és hova is került az átigazolási időszakban. Persze aki figyelemmel követte a Twitter-csatornánkat, az biztos nem lepődött meg azon, hogy van Aanholt a hétvégén már nem a vendégöltözőbe sétált be a Palace-Sunderlanden, vagy hogy az Inter védője, Ranocchia ezentúl Michael Dawsonnal fut versenyt a Hull City edzésein. Itt volt az idő hát, hogy levegyük újra a swag-oroszlánt a polcról, és megnézzük, melyik csapat hogyan erősített. Tovább után monstre-poszt az összes érkezővel és távozóval - valamint a szokásos értékelésekkel.

Tovább

A bukás - Big Sam előadásában


0



premier league angol válogatott allardyce fa definitely maybe

Sam Allardyce 67 napot töltöttt az angol válogatott kispadján, ahonnan egy meccs után, 100%-os győzelmi rátával távozott a múlt héten. Kárörvendően ugyan megjegyezhetjük, hogy ez a szégyenfolt méltó fejezete lesz edzői pályafutásának, de a most csapdába csalt exkapitány ügye jóval túlmutat egy olyan apróságon, minthogy éppen ki a válogatott aktuális első embere. Egyáltalán, elegendő apropóval szolgált a leváltáshoz a The Telegraph lebuktató kampánya, és - függetlenül a választól - a diskurzusnak tényleg ezzel a kérdéssel kéne véget érnie? A továbbiakban ezt taglaljuk.

Tovább

Pep tündérmeséje, II. rész


0



pep guardiola definitely maybe manchester city premier league

Első részünkben igyekeztünk bemutatni az angol kötődést, amely Josep Guardiola életének legnagyobb részét valamilyen módon végigkövette, és azt, ahogyan a kisgyerek labdaszedőből előbb klasszis középpályás, majd gyakorlatilag segédedző vált Juanma Lillonál. A folytatásban magáról az edzőről lesz szó - vélhetően olyan előadásban, ahogyan azt az olvasó kevésbé ismeri. Amíg a múlt heti írás elsősorban Graham Hunter Pep's England Calling cikkére épült, most Martí Perarnaunak a mesterről szóló könyve jelenti az elsődleges forrást.

Tovább

Pep tündérmeséje, I. rész


0



pep guardiola manchester city premier league definitely maybe

Tavaly decemberben két mega José-poszttal jelentkeztünk - most, hogy a tézis is csatlakozott végre a ligához, illendő valami hasonlóval fogadni őt is. Pep Guardiola ugyanis egy régen dédelgetett álmot él meg éppen. Akárcsak a többi, más futballkultúrából érkező játékost és trénert, őt is magával ragadta a játék bölcsője. Igaz, a sáros mocsárvidékre hajazó elsőosztályú játékterek, az igazi Wembley, és a korábban Európában is domináló, britekből összeállított klubok ma már mindenki számára pusztán szép emlékek - Guardiolának ráadásul a meghatározó fajtából.

Tovább

Közös Albion, E03 - Eb-special


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW

Kisebb szünet után újra úgy éreztük, itt az ideje mikrofont ragadni, és az éterbe kiabálni a gondolatainkat. Elsősorban a frissiben mögöttünk hagyott Eb-vel foglalkoztunk, de az adás második részében nem tudtuk megállni, hogy ne okoskodjunk meg néhány friss igazolást, a Leicester bajnoki- és BL-esélyeit, Mourinho alakváltásának lehetőségeit, és arra is kerestük a választ, vajon melyik csapat lesz a következő Premier League-szezon Portugáliája. Ja, és persze a közvetítési jogokat övező herce-hurca sem maradhatott ki. Hajtás után podcast, szeressétek.

Tovább

A 2015/16-os újoncválogatott


0



premier league definitely maybe újoncválogatott payet szezonösszefoglaló

Szezonösszegző sorozatunk következő részében összeállítjuk a ligaszüzek álomcsapatát. A szabályok egyszerűek: ha a 2015/16-os idényben szerepet kapó játékos eddig a szezonig nem szerepelt több mint 10 Premier League mérkőzésen, akkor nevezhető. Tehát nem kizárólag igazolások szerepelnek majd a listán. Egyedüli kivételt az 55 millióért igazolt, vörhenyes ex-Chelsea játékosok képezik, mert az ilyet felesleges úgy külön kiemelgetni. Klikk után lássuk is a medvét.

Tovább

Leicester, vagy Spurs, ez itt a kérdés - review, Day 33


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW angol foci mc_deere review mágnestábla west ham arsenal

A Sunderland laposra passzírozásával újabb lépést tett a célszalag felé a Leicester, és csak azért nem mondjuk, hogy Ranieri mellkasán már szinte feszül a zsinór, mert a Tottenham is megcsapta a Unitedet hazai pályán. Az Arsenal ellenben kiszállt a további küzdelmekből, és a negyedik hely, valamint a kiesés vonatkozásában is tisztulni látszanak az erőviszonyok. Hajtás után ráhúzzuk a vizes lepedőt Wengerre, megkapja a magáét Bilic valamint Van Gaal, és jönnek mára részben elfeledett összegző rovataink is.

Tovább

Valami véget ér, valami fáj - Motson-kupa, finálé


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW mc_deere Motson döntő Méhes Gábor Baumstark Tibor

Amikor az új esztendő hajnalán kitaláltuk, hogy csinálunk egy jóféle versenyt a kishaza legjobb focikommentátorainak, igazából semmilyen célunk nem volt. Jó bulinak tűnt, meg aztán tényleg érdekelt bennünket, hogy ti kit láttok a legjobbnak, hogy valóban gödörben van-e Hajdú B., mennyire megosztóak a Digisek, és hányadán vagyunk Farkas Norbival. Aztán az egész villámcsapásra kinőtte magát: volt, aki megsértődött, amiért lemaradt a főtábláról, volt, aki FB-kampányt indított maga mellett, és volt, aki privátban keresett meg minket, hogy megköszönje, amiért egyáltalán eszünkbe jutott. A verseny tehát nem csak benneteket, de az érintetteket is megmozgatta, most azonban ennek ellenére véget ér. Már csak egy dolgunk maradt hátra, eldönteni, hogy ki a legjobb a legjobbak között. Hajrá.

Tovább

London Calling - Review, Day 26


0



review arsenal spurs peet definitely maybe stanleykubrick newsee Mark29

A Premier League 26. fordulója egyérterlműen Londonról szólt. A főváros mindhárom nagycsapata behúzta a soros mérkőzését. A bajnok Chelsea ledarálta a fogalmatlan Newcastle-t, de ami ennél is nagyobb figyelmet érdemel, hogy az Arsenal másodszor is legyőzte a Leicestert, valamint a Tottenham szintén oda-vissza oktatta (vagy legalábbis buktatta) a Manchester City-t. Volt még kínos Manchester United zakó Sunderlandben, a Liverpool pedig az Aston Villa-t semmisítette meg. Hajtás után a részletek.

Tovább

Senkinek nem kell a bajnoki cím - review, Day 22


0



review premier league day 22 Svit-kona rocknrolla stanleykubrick Mark29 psychocska Definitely Maybe Lac

A Premier League 22. fordulójában az Arsenal a Britanniából csent értékes pontot, a City otthon oktatta Pardew-ékat, Fat Sam a White Hart Lane-en próbált meglepőt húzni, a Chelsea pedig egy héten belül másodszor szúrta magát tökön. Katt után részletes beszámoló mindegyik eddig befejeződött mérkőzésről, és visszatér a hét kérdése rovat is!

Tovább
«
12

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers