Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A 24. órában - Preview, Day 37


0




mark29 rocknrolla stanleykubrick preview champions league manchester city arsenal

Sajnos a bajnoki cím kérdése már eldőlt és mostanság nem igazán akad olyan szezon, amikor még az utolsó fordulóban is tövig rágják a körmüket az élcsapatok szurkolói. Ellenben a Bajnokok Ligája helyekért folytatott harc éleződik, különös tekintettel a manchesteri csapatokra nézve. A kiesés elkerülése ellen vívott csata viszont talán még ennél is súlyosabb és persze sokadjára RIP Aston Villa. Szóval nem kell aggódni, mert ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni, csak kicsit más irányba terelődik a hangsúly.

Tovább

Bajnok a Leicester City! - review, day 36


0



leicester city champions tottenham review mané mark29 stanleykubrick

Amit még a hétvégén is csak kérdőjelekkel mertünk emlegetni, az hétfő estére bevégeztetett. Bajnokká vált a Leicester City! A szezont követően nagyon sok elemzést és véleményt tárunk majd elétek erről a jelenségről, egyelőre azonban maradjunk a hétvégi fordulónál, hiszen persze mások is pályára léptek a Rókák mellett, ráadásul éppen a londoni rangadó döntötte el a várva várt párharcot.

Tovább

Bajnokavatás? - preview, Day 36


0



stanleykubrick preview champions leicester city tottenham hotspur

Vajon megtörténik a lehetetlen? Vasárnap már bajnokot avathatnak Angliában, igaz ehhez a Leicester City csapatának győznie kellene az Old Traffordon, ami közelről sem lesz egyszerű menet. A kiesés ellen folytatott harc is tovább zakatol, ahogy a középmezőny érdektelen vakarózásának is újra szemtanúi lehetünk. A DIGI Sport mindenesetre mindent elkövet és hat mérkőzést is élőben közvetít majd a fordulóból. Jöhet a következő kör!

Tovább

Kik voltak a legjobbak a PL-ben?


0



Hétvége óta már tényleg a csapból is a Leicester City és Riyad Mahrez folyik. A Spurs botlásával ugyanis a Rókák szinte biztosra vehetik a bajnoki címüket, egy nappal azelőtt pedig a PFA Players' Player Of The Year gálán a csapat gyöngyszemét választották az év játékosának. Riyad Mahrez első Afrikaiként hódította el a díjat, ami dicséretes teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy nem keveset futkosott azért egy Yaya Touré és egy Didier Drogba is angol gyepen. Ez a poszt azonban nem Mahrezről fog szólni, hajtás után a díj Premier League-érabeli nyertesei kapnak teret.

Tovább

Nem hibátlan, de szerethető és alázatos - vendégségben a Diginél


0



angol foci élménybeszámoló mcdeere Mark29 digisport

A Britannia és a mainstream magyar sportsajtó külföldi focival foglalkozó részlegének viszonya, khm, nem éppen baráti - és akkor finomak voltunk, valamint bájosan nőiesek -, de az, hogy esetenként kendőzetlen őszinteséggel robbantjuk a kritikát az ún. a szakma arcába, nem jelenti egyben azt is, hogy ne érdekelne bennünket, hogyan készül a produktum, amit hétvégenként rendületlenül bámulunk. Gondoltunk hát egy merészet, és megkerestük a DigiSportot (innen is csók- valamint virágözön zúdulását kérvényezzük a rettentően segítőkész Baumstark Tibire), hogy vajh, lenne-e lehetőség belepillantani, hogyan főznek ki egy hétfői összefoglalót a boszorkánykonyhában. A randi villámgyorsan összejött, Mark29 és mc_deere pedig nyakába kapta a fővárost, hogy a Váci úti stúdióból izgulja végig az előző hétvége meccseinek zanzáját. Hajtás után helyszíni riport a kulisszák mögül.

Tovább

Az FA kupa árnyékában - review, Day 35


0



fakupa elődöntő élménybeszámoló vendégposzt review psychocska

Hétfő van, ami megszokott esetben azt jelentené, hogy érkezik egy review a forduló érdekesebb történéseiről. Most viszont örömmel törjük meg a szokásos menetrendet, hiszen postaládánkba egyenesen a Wembley-ből érkezett egy élménybeszámoló a United-Everton FA kupa elődöntőről, így a héten főszerepben a kupa. Nem is szaporítanánk tovább, hajtás után a szó Attiláé.

Tovább

Becsengettek, dilly-dilly dong - preview, Day 35


0



preview day35 premier league fa-kupa king_aranarth Lac

Az FA-kupának köszönhetően csonka fordulónak nézünk elébe, melyben pár immáron teljesen tét nélküli meccset, pár igazán pikáns párosítás bolondít meg: Rafa visszatér legnagyobb sikerei helyszínére, a City pedig a forduló után könnyedén Wenger-kupás helyre taszíthatja az Arsenalt. Tovább után azt is átnézzük, mire mennek a bajnoki címért harcoló csapatok, lankadó ellenfeleik ellen.

Tovább

Drop The Mic!


0



britannia podcast mc_deere Beyonder stanleykubrick közösalbion

Ladies and Gentlemen! A hét elején beharangozott, a Facebook oldalra már kikerült legújabb szerzemény ezennel meghódította blogunkat is. Igen, egy podcast, ami a YouTube-on hallgatható meg, a pilotban pedig mc_deere, Beyonder és stanleykubrick vállalták hangjukat.

Tovább

Gyengénlátók kíméljenek! - review helyett, Day 34


0



review játékvezetés mcdeere

Aki huzamosabb ideje követi hőn szeretett bajnokságunkat, az biztosan nem lepődik meg azon, hogy az angol focihoz a vak bírók épp úgy hozzánőttek, mint a kétlábas becsúszás, a kőhajítóval az ötösre küldött bedobások, és a fejeléskor kötelező könyökhasználat. Sajnálatos apropó, hogy a mögöttünk hagyott hétvége legfontosabb meccsét - Leicester vs. West Ham - is egy gyengén látó sporttárs, bizonyos Jonathan Moss fütyülte rojtosra, így arra gondoltunk, összeszedjük nektek az elmúlt néhány évtized legfelháborítóbb csalásait tévedéseit, szigorúan a teljesség igénye nélkül.

Tovább

Célegyenesben a Premier League - preview, Day 34


0



leicester spurs kane vardy klopp premier league stanleykubrick king_aranarth

Ezen a hétvégén a Leicester City nagyon közel kerülhet ahhoz, hogy bebiztosítsa a bajnoki címét, de az is megtörténhet, hogy egy csapásra ismét nyílttá válik a Premier League. Igen, ez már a 34. forduló és alig egy hónap múlva biztosan bajnokot avatunk és kiesőket siratunk. Közben pedig az év játékosa (PFA Award) díjra jelöltek is nyilvánosságra kerültek, a jelölteket a fentebbi képen megtekinthetitek. Azt hiszem meglepetéssel nem találkozhatunk, most pedig lássuk kikkel játszanak a Szarkák, a Rókák vagy éppen az Ördögök.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers