Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Murphy seriffje - a Poch-portré II. rész


0



Mauricio Pochettino Tottenham Hotspur portré tldr vendégszerző

Mauricio Pochettino korunk egyik legfelvilágosultabb és legérdekesebb menedzsere, akinek sikereit már mi is megénekeltük korábban ebben és ebben a posztban. Karácsonyra a SpursHungary szerzőjétől, Láng Bálinttól kaptuk ajándékba az alábbi posztot, amely Thore Haugstad írása nyomán született. Tovább után a második részt olvashatjátok, az elsőt itt találjátok!

Tovább

Murphy seriffje - a Poch-portré I. rész


0



Tottenham Hotspur vendégszerző tldr portré Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino korunk egyik legfelvilágosultabb és legérdekesebb menedzsere, akinek sikereit már mi is megénekeltük korábban ebben és ebben a posztban. Karácsonyra a SpursHungary szerzőjétől, Láng Bálinttól kaptuk ajándékba az alábbi posztot, amely Thore Haugstad írása nyomán született. Tovább után ennek az első részét olvashatjátok!

Tovább

A Britannia bemutatja: a világ harmadik legjobb bajnoksága


0



angol foci peterborough vengégszerző league one purgatórium

Az új szezonnal egyidőben új szelek kezdtek fújni a Britannián. Nem csak az eseménykövetésből vettünk vissza - azazhogy helyeztük át inkább a Facebookra -, de eztán vigyázó szemeinket a Premier League mellett az angol foci többi ütőerén is rajta kívánjuk tartani. Ennek szellemében már olvashattatok egy részletes, háromrészes felvezetést a másodosztályú iszapbirkózás elé, de itt nem állunk meg, hanem alászállunk az igazi purgatóriumba, a poklok poklára, és elmondunk nektek mindent, amit csak tudni érdemes a League One-ról, vagyis a világ harmadik legjobb bajnokságáról. Hajtás után a szó polihisztor főkommentelőnké, Peterborough-é, aki terveink szerint havi rendszerességgel kalauzol majd el bennünket a hamisítatlan brit futball mocsárvidékeire.

Tovább

Öt meccs 2015/16-ból


0



legjobb meccsek szezonösszefoglaló premier league vendégszerző leicester manchester united

Folytatódik szezonösszefoglaló sorozatunk, melyben ezúttal a mögöttünk hagyott évad öt legjobb meccsét listázzuk fel nektek, fordított sorrendben. Leicester-mágia a Manchester City ellen, norwich-i falunap és a Boleyn Ground méltó búcsúztatója a tovább után.

Tovább

Join us! - szolgálati közlemény


0



Ha szereted a Britanniát, egyértelmű, hogy jönnöd kell. Ha nem, akkor azért gyere, hogy segíts nekünk jobbá, élvezhetőbbé, színvonalasabbá tenni. Egyszóval nincs mentség, jelentkezni kell! Mármint szerzőnek, mert persze erről lesz szó, hajtás után egy kicsit - de nem sokkal - bővebben.

Tovább

North London Derby


0



Sokszor ért már minket kritika, hogy nincs a sorainkban Arsenalos érzelmű szerző, most viszont már a második vendégposztot olvashatjátok Ágyús-fan kommentelőink klaviatúrájából. A mai írás nemrég érkezett emailben Trollséne kollégától, aki a ma esti Tottenham - Arsenal Ligakupa találkozó elé harangoz, szigorúan az ebben a sorozatban megvívott ütközeteket górcső alá véve. Képekben gazdag, itt-ott minőségi trollkodással fűszerezett iromány következik!

Tovább

A duzzogó zsoldos


0



Mint azt tudjátok, bármikor szívesen fogadunk vendégposztokat Tőletek, olvasóktól, és kik vagyunk mi, hogy egy minőségi írást ne osztanánk meg Veletek? Ezúttal egy ilyen posztot olvashattok egy Premier League-hez kapcsolódó játékosról, úgy gondoljuk nagyszerűen választott az írónk. Mai vendégszerzőnk, aki megosztotta velünk gondolatait nem más, mint az Útwengerről jól ismert Peet, a téma pedig Nicolas Anelka, és az ő varázslatos karrierje, kellemes olvasást mindenkinek!

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers