Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A pillanat, amire vártál - Preview, Day 1


0




angol foci Mark29 stanleykubrick preview day1

Szinte alig hiszed, hogy itt van? Még nem tudod hol fogod nézni? Kíváncsi vagy, hogy mire viszi Mourinho az Old Traffordon, Pep pedig az Etihadban? A Britannia idén sem fog lemaradni semmiről, és bár terveink szerint a blogos tartalmaink a jövőben exluzívabb, magazinos jellegű irányt vesznek majd, a Preview-t megtartjuk, hogy mindenki kedvére kiokoskodhassa magát az aktuális fordulóval kapcsolatban. Hajtás után elindul a Premier League 2016/2017-es évada!

Tovább

Csodák és feltámadások - review, Day 17


0




A karácsony előtti utolsó fordulóban nagyjából minden és mindenki a helyére került. Kiderült, hogy McClaren mégis csak egy kókler, van Gaal az új évet már portugál paradicsomában kezdi, a Chelsea játékosok meglepő módon mégis tudnak futballozni és hogy a Leicester valakit rettentő boldoggá tett. Ja, és az Arsenal természetesen ismét bejelentkezett a bajnoki címért, de most tényleg. Tovább után a 17. kör eseményei.

review day17 premier league özil leicester arsenal man city klopp van gaal lac rocknrolla newsee Mark29 psychocska stanleykubrick Svit-kona

Tovább

 Rohanós - review, Day 14


0



premier league review day14 gif szokatlan rohanós lac

Az eheti review-t még azelőtt vállaltam el, hogy tudtam volna, mi vár rám a hétvégén. Egy budapesti túrával és mini szerkesztőségi ivászattal találkozóval megbonyolított hétvége után még mindig nem tudom hol áll a fejem, munkából is este hét után sikerült csak hazaesnem. De annyi baj legyen, a "Take one for the team"-elv mentén nekiesek, és olyan összefoglalót rittyentek nektek, amilyen eddig még nem volt. Ezúttal gifekkel mesélem el a hét történéseit: minden meccshez jut egy - nem feltétlenül a találkozóról kivágott jelenetekkel - hozzáadva egy-két fontosnak vélt kommentárral. Természetesen jönnek a szokásos rovatok is, így a tovább után ismét jön a hét képe, hét statisztikája és a hét - szerintem Google nélkül megválaszolhatatlan - kérdése is!

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers