Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Újoncmustra: AFC Bournemouth


0



A bennünk élő megkeseredett szurkoló azt mondja, ma már képtelenség milliárdos tulaj nélküli sikersztorit írni az angol klubfutballban. A gyanútlan szemlélő számára erre rímel a Bournemouth felemelkedése is, más kérdés, hogy az orosz Maxim Demin tulajdonlásán túl komoly meló és romantika húzódik a tündérmeséhez hasonlatos történet mögött. Hajtás után a legkisebb újonc bemutatásával kezdjük el a hangolást az előttünk álló szezonra.

Tovább

Clyne a lelke mindennek


0



Tényleg csak bukott szélsőkből lesznek fullbackek? Egyáltalán, minden játékos ugyanolyan, aki a védelem szélén játszik? Kis fogalom-magyarázattal egybekötött elemzés arról, miért járt jól mindenki azzal, hogy Clyne a Liverpoolhoz szerződött. Pass&Move, második rész.

Tovább

Much more than Life and Death


0



Egy legendás párosítás, amelynek meccsein csak úgy röpködnek a sárgák és a pirosak. Egy összecsapás, ahol több vér folyik, mint a - lassan ideje lesz leállnom vele - Trónok harcában. Egy párharc, amelynek rangját és presztízsét maga Pelé is csak az El Clásicóhoz tudja hasonlítani. De miért, és főleg hogyan lett a Liverpool-Manchester párviadalból egész Anglia legkomolyabb rivalizálása? Hajtás után minden kiderül.

Tovább

Az elátkozott United


0



Nem kell túlzottan vájt fülűnek lenned ahhoz, hogy kitaláld, nem a Manchesterről fog szólni mai posztunk. A közelmúlt legsikeresebb angol csapatának szurkolói talán nem is értik, mit jelent ez a szó, pedig nem kellene túl messzire menniük az elrettentő promóanyagért: a nagy rivális Leeds United esete a tökéletes példa arra, hogyan kell mintaszerűen elszúrni egy gyönyörűen induló sikersztorit. Hajtás után személyes hangú nekrológ az új évezred egyik legfaszább, mégis méltatlanul elfelejtett angol csapatának emlékére.

Tovább

Átigazolások 2015/16 nyár


0



Szeretnénk összegyűjteni az összes nyári transzfert egy posztban, hogy egyszerűen tudjatok keresgélni nálunk a nagy nyári jövés-menésben. Mellé hagyunk egy kis értékelést is (amin természetesen kárörvendünk, vagy éppen kacarászunk a szezon végén), hogy lássátok, mi hogyan vélekedünk egy adott klubcseréről. Elsősorban a felnőtt csapat tagjaival foglalkoznánk, vagy olyan fiatalokkal, akikből pénzt is láttak a klubok, így azokat nem vettük figyelembe, akik az utánpótlás csapatból távoztak. Érdemes könyvjelzőbe tenni ezt a posztot, ugyanis folyamatosan frissítjük! A véleményeteket pedig várjuk odalent!

Tovább

Miért a Premier League a világ legnézettebb bajnoksága?


0



A címben szereplő kérdést sokan, sokfelé feltették már, a szakértők pedig általában a következő válasz valamelyik átfogalmazott, felturbózott változatával csapták le a témát nagy magabiztosan: "itt van a legtöbb pénz, így könnyű". Szó se róla, van egy kis igazságuk, mert pénz az van dögivel, ahogy psychocska is megénekelte már az első posztunkban. De tényleg csak ennyiről van szó? A válasszal vadonatúj marketinges rovatunk, a Beckingham Palace jelentkezik, természetesen lapozás után.

Tovább

Vörösben a vörös - üdv a fedélzeten, ​Bogdán Ádám!


0



Tudjátok, a kapusoknál csak a Liverpoolt imádom jobban. Így talán nem csoda, ha az átlagosnál lelkesebben fogadtam a hírt: Bogdán Ádám az Anfield Roadon folytatja a pályafutását! A transzfer lassan két hetes, az első lelki fröccsből én is felocsúdtam, így a folytatásban már higgadt(abb) fejjel boncolgatom: Vajon jó döntés volt, Ádám?

Tovább

Injury journey


0



Egy sportoló legnagyobb ellensége a sérülés. Alighanem te is ezer és egy olyan focistát tudnál felsorolni, aki elképesztő tehetségnek indult, majd faszán berobbant a legnagyobbak közé is, hogy aztán egy szerencsétlen sérülés - majd az abból fakadó még több - kettétörte az ígéretesen induló pályafutást. De vajon mindegyik komoly sérülésnek ugyanaz a végkimenetele, vagy létezik mód a teljes felépülésre? Esetleg meg is lehetne előzni a bajt? Tovább után kiderül.

Ez a poszt nem jöhetett volna létre segítség nélkül, így óriási köszönetet érdemel egy nagyon kedves ismerősöm, a chelseafc.hu szerkesztője, putthelime!

Tovább

Schneiderlin, the most wanted


0



Régi és nagy igazság - talán anno a az ős-nst hasábjain olvastam, de ez nem biztos -, hogy mindenki olyannak látja a futballt, amilyen a kedvenc játékosa. Ez alapján én bajban vagyok, rég nincs igazi kedvencem, bár a végtelen intelligenciával és kifinomult ütemérzékkel bíró középső középpályásokat mindig is bírtam. Nagy kár, hogy mint minden luxury player, a mélységi irányító is épp kikopóban van a modern fociból, de még nem biztos, hogy nem fogom hasonlóképpen kedvelni azokat, akik helyettük jönnek. Hajtás után rövid helyzetelemzés, és óda a PL tökéletes középpályásához, azaz bemutatkozik taktikai rovatunk, a Pass&Move.

Tovább

Game of Throne


0



Számomra csak nemrég ért véget a Game of Thrones aktuális szezonja, aminek még mindig a hatása alatt vagyok - bazdmeg, Martin - és mivel sokat kell még várni az új évadra és/vagy könyvre - ismét bazdmeg, Martin - ezért keserűséggel teli vágyakozásomat csillapítván, összemosom két kedvencem, Westeros és Liverpool világát. De azért a többiek sem maradnak ki...

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers