Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Búcsú és megújulás


0



búcsú besztlíg köszhogyvagytok angol foci angol futball költözés

Amikor ezt a posztot olvassátok, mi valószínűleg éppen az utolsó sörünket kortyolgatjuk A Grundon vagy már hazafelé tartunk a budapesti éjszakában. Akik ott voltak velünk, azok már tudják azt, amit most veletek is meg szeretnénk osztani: a Britannia így, ebben a formájában megszűnik létezni a reblog és az Origo keretein belül. Aggodalomra azonban semmi ok, posztok továbbra is lesznek, csak máshol. Tovább után a részletek.

Tovább

Nézünk, mint a moziban - preview, day 30


0



besztlíg stanleykubrick king_aranarth Mark29 preview grund

A válogatott szünetben az a legjobb, amikor vége van. Két hét kihagyás után visszatér a Premier League, méghozzá rögtön a hét mérkőzésével, a Mersey-parti derbivel. A Liverpool és az Everton csatája amúgy is kiélezett városi rangadó, de ezúttal a presztízs mellett a bajnoki helyezések miatt is fontos a kimenetel mindkét klubnak. A Championship küzdelmeivel fenyegetett, azaz jelenleg a "vonal" alatt helyezkedő csapatok eközben mindhárman kvázi utolsó esélyként tekinthetnek a hétvégi meccsükre. Papíron verhető ellenfelet kaptak, és aki meg akar menekülni, annak ezek tényleg az utolsó utáni pillanatok.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers