Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A Papa oktat - Power Ranking, október


0



powerranking premier league Lac besztlíg

Aktualitásokért rajongó olvasók, figyelem! Itt az ideje, hogy a preview mellé egy másik, amolyan review-pótlék rovattal is jelentkezzünk, megtörvén a sok magazinos cikket. Éppen ezért úgy döntött a szerkesztőség, hogy jó lenne beröffenteni az amerikai ligákból megismert és elég sok helyen használt Power Rankinget. Természetesen egy ilyen lista csak két esetben lehet sikeres. Egyrészt akkor, ha van mögötte egy jól felállított szempontrendszer, ami alapján a sorrend elkészül, másrészt, ha rendszeresen megjelenik, és a szerző orrát rendszeresen bele lehet dörgölni a félrecsúszott ítéleteibe, jóslataiba. Tovább után a részletek, melyekből azt is megtudhatod, mi alapján került az aktuális lista csupán negyedik helyére a Manchester City.

Tovább

Észak-London, mi más!? - preview, day 11


0



preview besztlíg premier league king_aranarth stanleykubrick Mark29

Ahogyan a múlt héten megírtuk, hogy nem láthatunk igazi rangadót, úgy most pont az ellenkezőjét harangozzuk: az előttünk álló fordulóban egy igazi klasszikus, az észak-londoni derbi vár ránk. Vasárnap kora délután az Arsenal és a Tottenham csap össze egymással. Parázs hangulatot, jó focit, és gólokat várunk. Hogy még mit? A hajtás után kiderül.

Tovább

Ryan közlegény küldetése


0



giggs manchester united stanleykubrick premier leagueMostanság sokakat izgat Ryan Giggs leendő színpadra lépése az angol médiában és futballkörökben egyaránt. Ráadásul egyre aktuálisabb lesz a helyzet, hiszen a szezon kezdetével a Sunderland és a West Ham United csapatánál is remeg a pad, nem beszélve a Championship árnyékos oldaláról. Az, hogy vajon milyen edző Ryan Giggs, még nem tudja senki, de az már annál inkább érdekes lehet, hogy miként arathat sikert, ha majd egyszer végre akcióba lép.

Tovább

Rangadók nélkül is... - Preview, day 10


0



Premier League preview stanleykubrick Mark29 besztlíg

A tizedik fordulóig kellett arra várni, hogy legyen egy rangadótól mentes hétvégénk a Premier Leagueben. A 2016/2017-es évadban eddig minden hétvégén adott volt egy párosítás, amire ráillett a "hét meccse" címke; ilyen most nincs, de ettől még biztosan nem fogunk unatkozni. A #besztlíg, az #besztlíg, rangadók nélkül is. Hogy mi vár ránk, azt hatjás után boncolgatjuk.

Tovább

Legenda lett, pedig senki nem szerette


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship barry 600 premierleague liverpool benitez manchester city everton aston villa rocknrolla

Gareth Barry a jellegtelen angol középpályás prototípusa. Nem passzol kiemelkedően jól, nem tud cselezni, egy bizonyos szinten túl a játék olvasásában sem jeleskedik. Nem szerel annyit, mint Kanté, nem nyer tucatszámmal fejppárbajokat, erős, de nem agresszív, szedi a lapokat, de négy deci rum után, távolról hunyorítva sem kevernéd össze a fénykorában daraboló Roy Keane-nel. Észrevehetetlen, szürke, egy nagy gépezet kicserélhető fogaskereke. És mégis, immáron több mint hatszáz meccs áll a neve mellett a világ legkeményebb ligájában. Hogyan csinálta?

Tovább

José Londonba megy - preview, day 9


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship első preview stanleykubrick Mark29 Premier League

A Premier League éppen aktuális fordulójának beharangozásakor általában rengeteg kérdés merül fel bennünk. Az egyik ilyen például az, hogy mi lesz majd a legnagyobb érdeklődésre számot tartó összecsapás? A kilencedik fordulóban ez viszont egyértelmű. A hét meccse a Chelsea - Manchester United lesz, amikor is José Mourinho ellenfélként tér vissza a Stamford Bridge-re. A hajtás után gondolatok mind a tíz meccsről, és egy speciális ajánlat vasárnapra.

Tovább

Újra PL, egy nagy klasszikussal - preview, day 8


0



preview stanleykubrick Mark29 Premier League besztlíg

A válogatott szünet után visszatér a Premier League, méghozzá nem is akármilyen rangadóval. Hétfő este, a nyolcadik forduló zárómeccsén ugyanis egy igazi klasszikus mérkőzést rendeznek. A tizennyolcszoros bajnok a húszszoros bajnok ellen, Jürgen Klopp José Mourinho ellen, a Liverpool a Manchester United ellen. Hajtás után a forduló tíz mérkőzésének behrangozója.

Tovább

A bukás - Big Sam előadásában


0



premier league angol válogatott allardyce fa definitely maybe

Sam Allardyce 67 napot töltöttt az angol válogatott kispadján, ahonnan egy meccs után, 100%-os győzelmi rátával távozott a múlt héten. Kárörvendően ugyan megjegyezhetjük, hogy ez a szégyenfolt méltó fejezete lesz edzői pályafutásának, de a most csapdába csalt exkapitány ügye jóval túlmutat egy olyan apróságon, minthogy éppen ki a válogatott aktuális első embere. Egyáltalán, elegendő apropóval szolgált a leváltáshoz a The Telegraph lebuktató kampánya, és - függetlenül a választól - a diskurzusnak tényleg ezzel a kérdéssel kéne véget érnie? A továbbiakban ezt taglaljuk.

Tovább

Be nem váltott ígéret, vagy halhatatlan klublegenda? - a Wayne-dosszié, II.


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship

Az első részben bemutattuk, hogyan lett Wayne Rooney ösztönösen zsigeri tehetségből egész Anglia legjobb focistája, majd hogyan tett neki keresztbe a csúcson egy ostoba sérülés. Most jön a hattyúdal, a pályafutást derékba törő rossz döntés, majd az elkerülhetetlen lecsúszás krónikája. Rajongóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.

Tovább

Punk rockerből sosem lesz karnagy - a Wayne-dosszié, I.


0



premier league besztlíg rooney tldr mcdeere manchester united portré magazin

Rooney-t sokáig a legnagyobbakkal emlegették egy lapon, azonban ideje belátni: már soha nem futja be azt a pályát, amit 2002-es berobbanásakor jósoltak neki. De vajon lehet-e csalódásnak nevezni egy olyan karriert, amelynek végét az angol válogatott és a United örökös gólrekordjának megdöntése fémjelzi majd? Szerintünk simán, és azt is elmeséljük, miért. Vigyázat, tldr!

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers