Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

The Unknown Eleven


0



Köztudott, a Premier League nem a kisasszonyok játszótere. Itt még Messi sem mehetne biztosra, hiszen az angol foci egy egészen más kávéház. Hiába vagy tűrhető kis labdarúgó a világ bármely országában, lehet, hogy kevés leszel a PL-hez. De ez fordítva is igaz, nem véletlen nem rohangálnak tucat számra angol légiósok a csatornán túl. A Premier League megalakulása óta sok nagy név megfordult Angliában, olyanok is, akiket mindenki ismer, hiszen sikeresek, gazdagok, jól játszanak. Már-már gyerekkori példaképek. De senki sem a PL-ből ismeri őket. Íme tehát egy csapat, világhírű futballistákból, akik letettek valamit a labdarúgás asztalára. De nem itt…!

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 1


0



Sajnálatos módon a technika ördöge megtréfált bennünket, és nem tudjuk folytatni az átigazolási összegző posztunkat, helyette azt a megoldást találtuk ki, hogy minden vasárnap jelentkezünk a hét összes hivatalos transzferjével, és természetesen azok értékelésével is. Csapjunk is bele a lecsóba, és nézzük meg, mik történtek a héten a hideg, esős szerda esték hazájában!

Tovább

Hogyan működik a Premier League marketing-gépezete?


0



Az előző részhez hasonlóan és ahhoz kapcsolódva szeretnénk továbbra is körüljárni a kérdést, hogy "Miért a Premier League a világ legnézettebb bajnoksága"? Ahogy olvashattátok, már maga az elnevezés is hosszú kutatómunka során született meg csakúgy, mint a jól ismert logó. Ez mind szép és jó, de hogyan halad a cégér és az elnevezés után tovább egy vállalkozás? Miért lesz egy termékből világszinten is ismert brand, míg sok másik csak egy-egy piacot, vagy még annyit sem képes meghódítani? Hogyan biztosítja a Premier League, hogy egy thaiföldi és egy magyar tévénéző is ugyanolyan jól szórakozhasson a mérkőzéseken? Ezekre a kérdésekre keressük a választ mai írásunkban.

Tovább

Átigazolások 2015/16 nyár


0



Szeretnénk összegyűjteni az összes nyári transzfert egy posztban, hogy egyszerűen tudjatok keresgélni nálunk a nagy nyári jövés-menésben. Mellé hagyunk egy kis értékelést is (amin természetesen kárörvendünk, vagy éppen kacarászunk a szezon végén), hogy lássátok, mi hogyan vélekedünk egy adott klubcseréről. Elsősorban a felnőtt csapat tagjaival foglalkoznánk, vagy olyan fiatalokkal, akikből pénzt is láttak a klubok, így azokat nem vettük figyelembe, akik az utánpótlás csapatból távoztak. Érdemes könyvjelzőbe tenni ezt a posztot, ugyanis folyamatosan frissítjük! A véleményeteket pedig várjuk odalent!

Tovább

Miért a Premier League a világ legnézettebb bajnoksága?


0



A címben szereplő kérdést sokan, sokfelé feltették már, a szakértők pedig általában a következő válasz valamelyik átfogalmazott, felturbózott változatával csapták le a témát nagy magabiztosan: "itt van a legtöbb pénz, így könnyű". Szó se róla, van egy kis igazságuk, mert pénz az van dögivel, ahogy psychocska is megénekelte már az első posztunkban. De tényleg csak ennyiről van szó? A válasszal vadonatúj marketinges rovatunk, a Beckingham Palace jelentkezik, természetesen lapozás után.

Tovább

Vörösben a vörös - üdv a fedélzeten, ​Bogdán Ádám!


0



Tudjátok, a kapusoknál csak a Liverpoolt imádom jobban. Így talán nem csoda, ha az átlagosnál lelkesebben fogadtam a hírt: Bogdán Ádám az Anfield Roadon folytatja a pályafutását! A transzfer lassan két hetes, az első lelki fröccsből én is felocsúdtam, így a folytatásban már higgadt(abb) fejjel boncolgatom: Vajon jó döntés volt, Ádám?

Tovább

Injury journey


0



Egy sportoló legnagyobb ellensége a sérülés. Alighanem te is ezer és egy olyan focistát tudnál felsorolni, aki elképesztő tehetségnek indult, majd faszán berobbant a legnagyobbak közé is, hogy aztán egy szerencsétlen sérülés - majd az abból fakadó még több - kettétörte az ígéretesen induló pályafutást. De vajon mindegyik komoly sérülésnek ugyanaz a végkimenetele, vagy létezik mód a teljes felépülésre? Esetleg meg is lehetne előzni a bajt? Tovább után kiderül.

Ez a poszt nem jöhetett volna létre segítség nélkül, így óriási köszönetet érdemel egy nagyon kedves ismerősöm, a chelseafc.hu szerkesztője, putthelime!

Tovább

It’s a whole new ball game


0



A fenti már-már talán legendás mondat 1992 környékén hangzott el először, a közvetítési jogokat frissen elnyerő BSkyB ma már kissé homoerotikusnak ható promóvideójában, amely a frissen megalakított új bajnokságot volt hivatott népszerűsíteni.

De miért volt szükség egyáltalán új bajnokságra? Mi volt előtte? Tényleg csak egy szimpla névváltoztatásról van szó? Mik lettek a következmények? Hajtás után érkezik gazdasági rovatunk, a Moneyball első darabja, és minden kiderül.

Tovább

Ilyen még nem volt - de mi is ez pontosan?


0



Igen, jól látod, kedves olvasó, az a tervünk, hogy megcsináljuk neked Magyarország legmenőbb PL-blogját. Nem ámítunk senkit azzal, hogy szakértők vagyunk, nem ígérünk pártatlanságot, sőt azt sem fogjuk majd mondani, hogy a labda gömbölyű, és bármi megtörténhet, mert a meccs addig tart, amíg a bíró le nem fújja. Nem fogjuk tartalommal megtölteni a játékot, és nem leszünk szívbajosak, ha ki kell mondani valamiről, hogy szar, még akkor sem, ha az épp a te csapatod. Amit viszont cserébe ígérünk, az egy olyan fociblog, amilyenről mindig is álmodtál: színes-szagos, interaktív, érdekes, vitaindító, stílusos. És egyetlen egy dologról szól, a világ legjobb bajnokságáról.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers