Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Be nem váltott ígéret, vagy halhatatlan klublegenda? - a Wayne-dosszié, II.


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship

Az első részben bemutattuk, hogyan lett Wayne Rooney ösztönösen zsigeri tehetségből egész Anglia legjobb focistája, majd hogyan tett neki keresztbe a csúcson egy ostoba sérülés. Most jön a hattyúdal, a pályafutást derékba törő rossz döntés, majd az elkerülhetetlen lecsúszás krónikája. Rajongóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.

Tovább

Üdv néked, papírforma! - Preview, Day 5


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship stanleykubrick preview Mark29

Kedden, szerdán és csütörtökön hatan is a Bajnokok Ligája-, valamint az Európa Liga csoportköreinek első fordulójában voltak érdekeltek az angol klubcsapatok közül (3W, 1D, 2L), pénteken folytatódik a bajnokság, jövő héten pedig máris jön a Ligakupa soron következő kanyarja - benne 16 PL-résztvevővel -, egyszóval: beindult a nagyüzem a világ legfaszább bajnokságában. Most végre elválik a szar a víztől, kiderül, kinek mennyire hosszú (erős?) a cserejátékosok számára készített asztalosipari terméke, és arra a kérdésre is választ kapunk, lesz-e olyan idióta szerethető kiscsapat a mezőnyben, amelyik a TV-s pénzzel játó habzsi-dőzsi helyett valamelyik kupasorozat semmihez sem hasonlítható (muhhaha) presztízsértékét helyezi előtérbe. Hajtás után szokás szerint félreverjük a harangokat, eljöljáróban csak annyit, két tipperünk ezúttal minden fronton a tutit szagolja.

Tovább

Akinek a vérében van a győzelem - a Conte-sztori, I. rész


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci conte portré edzők olasz juventus chelsea

Miután az elmúlt két hét folyamán részletesen bemutattuk a besztlígbe frissen belecsöppent Pep Guardiolát (itt és itt), úgy illik, hogy most a Chelsea élére szinten Premier League-újoncként kinevezett Antonio Conte eddigi karrierjét és edzői munkásságát is megismertessük veletek. Az első részben az olasz mester személyisége, valamint játékos-pályafutása kerül terítékre.

Már a biztos bajnoki cím tudatában a Juventus a Cagliari csapatát fogadta 2014 májusában. Antonio Conte és a játékosok épp egy videós elemzésre készültek, amikor a csapatkapitány Gianluigi Buffon belépett az ajtón, oldalán a sportigazgató Guiseppe Marrottával. "Elnézést főnök! Az igazgató csak szeretné tisztázni a bajnoki címért járó bónuszokkal kapcsolatos kérdéseket" - szólalt meg naivan az Öreg Hölgy kapusa, akkor még nem is sejtve, hogy egy vulkán kitörésében játszott elévülhetetlen szerepet. Amint Buffon elhallgatott, Conte szinte teljesen kikelt magából. Mindenkit kiüldözött a teremből és szemtől szemben alaposan kioktatta kapitányát. "Egy szóval sem akarok többet hallani ebből! Pont tőled az összes közül soha nem vártam volna ilyesmit! Bónuszok… Óriásit csalódtam benned! Vereséget szenvedtünk abban a pillanatban, hogy kinyitottad a szádat!"

Tovább

Nagy levegő, mindjárt vége - Bolhapiac, vol. 4


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship bolhapiac arsenal city mustafi hart bravo

Utolsó napjához ér az átigazolási időszak, tankolják a helikoptereket, izzik a Twitter, egyszerre nyitja a pénztárcát kicsi és nagy, miközben szép csendesen már több mint 1 milliárd elköltött font fölött járnak a PL csapatai. A nagy hajtás előtt veszünk egy mély levegőt, és átnyálazzuk az eddigi érkezőket, természetesen megtartva jó szokásunkat az osztályozással kapcsolatosan is.

Tovább

Nem hibátlan, de szerethető és alázatos - vendégségben a Diginél


0



angol foci élménybeszámoló mcdeere Mark29 digisport

A Britannia és a mainstream magyar sportsajtó külföldi focival foglalkozó részlegének viszonya, khm, nem éppen baráti - és akkor finomak voltunk, valamint bájosan nőiesek -, de az, hogy esetenként kendőzetlen őszinteséggel robbantjuk a kritikát az ún. a szakma arcába, nem jelenti egyben azt is, hogy ne érdekelne bennünket, hogyan készül a produktum, amit hétvégenként rendületlenül bámulunk. Gondoltunk hát egy merészet, és megkerestük a DigiSportot (innen is csók- valamint virágözön zúdulását kérvényezzük a rettentően segítőkész Baumstark Tibire), hogy vajh, lenne-e lehetőség belepillantani, hogyan főznek ki egy hétfői összefoglalót a boszorkánykonyhában. A randi villámgyorsan összejött, Mark29 és mc_deere pedig nyakába kapta a fővárost, hogy a Váci úti stúdióból izgulja végig az előző hétvége meccseinek zanzáját. Hajtás után helyszíni riport a kulisszák mögül.

Tovább

Előrehozott finálé? - Motson-kupa, elődöntők


0



motson hajdú b. istván méhes gábor baumstark tibor székely dávid digisport m4 sport sport tv

Két sima és két szoros negyeddöntővel folytatódott múlt héten a Motson-kupa, ami egyben azt is jelenti, hogy hamarosan választ kapunk eredeti kérdésünkre, és fény derül arra, ki Magyarország legkedveltebb futball-kommentátora. Még négyen vannak versenyben, hajtás után őket mutatjuk be, a torna történetében először úgy, hogy mi magunk is felvállaljuk a véleményünket.

Tovább

Kiesik-e Monoki? - Motson-kupa, Day 3


0



motson-kupa kommentátor sport tv digisport m4 eurosport britannia verseny

Némileg kevesebb szavazattal (ez van, ha elmarad az Origo-címlap), és kisebb meglepetésekkel folytatódott egy hete a Motson-kupa, ahol ezúttal már a csoportkörből való továbbjutás a tét. Faragó Ricsi és Monoki Lehel egyaránt ki-ki meccset játszik, de bajba kerülhet Gundi is, aki Egri Viktor ellenében vívja a játéknap slágermeccsét. Hajtás után kis felvezető, és persze a lényeg maga, a szavazás. Hajrá!

Tovább
12
»

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers