Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes

Lassan, de biztosan haladunk a december felé, ami rendszerint a számadások hónapja. Én is ennek a gondolatmenetnek a jegyében csaptam fel a minap a Google Analytics-et, amit arra használunk a blog esetében, hogy lássuk, mennyien is olvastok minket nap mint nap. Száraz számokkal nem untatnálak titeket, viszont ez a kis kütyü azt is megmutatja, hogy milyen mágikus szavak segítségével találtak páran az oldalunkra. Ezekből szeretnék most nektek bemutatni egy kisszínes, offtopik válogatást, tovább után.

 
 

Kupa papírból

A Google keresőmotorja különféle algoritmusok szerint dob fel találatokat, miután bepötyögjük neki, hogy tulajdonképpen mit is keresünk. Nagy szerepet játszanak a képek tagjei, a gyakran ismételgetett szavak, a cikkek címsora vagy a poszt végén elhelyezkedő címkék. Ezért is ért nagy meglepetés, amikor láttam, hogy tízen is a fenti két szóval jutottak el hozzánk – tudtommal sehol sem foglalkoztunk eddig papírkupákkal.

Pideon

Pideonnal annál inkább. Történetünk eddigi legolvasottabb posztjára tizennégyen kerestek direktben rá. Valószínűleg voltak köztük az MTV-től is, nem hiába nem hívták többet mc_deere-t szakérteni…

Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes
Te is fiam, Pideon (Forrás: Bleacher Report)

Sokatokat érdekelnek a mezszámok, és az is, hogy miért hordja a kettest a jobbhátvéd, a kilencest pedig a középcsatár. Kb. húsz különböző, de ehhez kapcsolódó keresés irányított embereket a Britanniára – minden bizonnyal ehhez a poszthoz.

barton átigazolás kövsög joey és fellaini bunkó

Az angol szigeteken sok megosztó futballista van, de kevés megosztóbbat találni Joey Bartonnál és Marouane Fellaininél. Az ő mindenáron való előkerítésük motiválhatta az idegesen a billentyűzetet verő fenti tagokat is. A biztonság kedvéért odaírták, hogy “kövsög” meg “bunkó” - ha a Guglinak nem lenne egyértelmű, hogy kik a célszemélyek…

Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes
Joey azért örült volna, ha vannak nála hülyébbek. (Forrás: Twitter)

brexit munkavállalási engedély

A Brexit futballra való hatásairól mi is írtunk, valószínűleg ide lyukadt ki a kollega is. Munkavállalásival viszont sajnos egyelőre nem tudunk szolgálni.

eurpsport bumdeszliga licensz szerzodese

Szívesen látunk mi mindenkit, még a Bumdeszliga-fanokat is. Skiz, nem te voltál véletlenül?

gerard pique felsöteste

Shakira egyik álmatlan éjszakáján – miközben álmai férfija éppen a Barcelonával edzőtáborozott – úgy gondolta rákeres, mit talál a férje nevére a Gugliban. Egyszerű: Britanniát.

Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes
Ha valaki hiányolta volna... (Forrás: Velvet)

hová lett knézy jenö

Nos, Jenőt az MTV-nél találjátok, a Motson-kupa mezőnyébe viszont nem fért be nálunk.

lánykori nevén sándor orsi

Reméljük sikerrel jártál, ez nagyon úgy néz ki, mint egy 25 éves érettségi-találkozó utáni félrészeg kísérlet arra, hogy megtaláld a jócsajt a szomszéd padsorból.

laptop részletre a diginél

Ilyen esetekre ajánljuk a laptop.hu-t, vagy a Media Marktot, de részletre ne vegyél, mert átbasznak.

leicester tajfoldi milliardos

Azon kevés esetek egyike, amikor Leicester városának nevét előbb írja le hibátlanul a delikvens, mint Thaiföldet. Angolfutball-blog révén, ebben mi semmi furát nem látunk.

M4 stúdióban mekkora kijelzo van?

Hatalmas, csak sajnos tudni kéne használni meg közben okosakat is mondani. De ha csak a kijelző érdekel, azt tuti, hogy te is találsz a Media Marktban.

Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes
A méret a lényeg. (Forrás: YouTube)

predator billiard dáko wikipédia

Ott is zöld a játéktér meg itt is, más hasonlóságot nem látunk a kettő között.

szex

Meglepődtünk volna, ha nem kerül elő ez a szó, reméljük kielégített, amit nálunk találtál.

zoliba

“... mondta tesin, hogy olvassam a Britanniát, mert az a legjobb blog!”

Köszönjük sporttársak, hogy kutakodtok utánunk, még száz ilyet meg ezeret jövőre is!