Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Téli őrület - Bolhapiac, Winter Edition 2017


0



bolhapiac átigazolások premier league besztlíg stanleykubrick Mark29 king_aranarth psychocska Definitely Maybe newsee Lac

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy a sok preview, magazinos posztok meg Power Rankingek között nem jutott idő felpillantani billentyűzet meg a tévé mellől, és ránézni, ki és hova is került az átigazolási időszakban. Persze aki figyelemmel követte a Twitter-csatornánkat, az biztos nem lepődött meg azon, hogy van Aanholt a hétvégén már nem a vendégöltözőbe sétált be a Palace-Sunderlanden, vagy hogy az Inter védője, Ranocchia ezentúl Michael Dawsonnal fut versenyt a Hull City edzésein. Itt volt az idő hát, hogy levegyük újra a swag-oroszlánt a polcról, és megnézzük, melyik csapat hogyan erősített. Tovább után monstre-poszt az összes érkezővel és távozóval - valamint a szokásos értékelésekkel.

Tovább

Elkezdődött az őrület - Bolhapiac, első rész


0



bolhapiac átigazolások psychocska newsee Costigan stanleykubrick Mark29 Lac king_aranarth

Az EB miatt elcsúsztatott, tavaly már nagy sikert aratott átigazolásokat összegző sorozatunk, azaz a Bolhapiaci összesítő ezennel visszatér. Szokás szerint minden vasárnap várhatjátok mostantól augusztus végéig a transzferösszegzőket, melyben a hét legnagyobb dealjeit igyekszik összeszedni és értékelni szakértőgárdánk. Ki lesz az új Kanté és Mahrez? Ki ég le annyira, mint tavaly Memphis? Tovább után megtudod: itt az első rész az eddigi szignósokkal. Vigyázat, TLDR!

Tovább

Mit jelenthet a BREXIT a Premier League-nek?


0



anfield PREVIEW brexit átigazolások mcdeere

A nyugdíjasok választók szavaztak, és nagyon úgy néz ki, hogy ennek értelmében az Egyesült Királyság két éven belül kilép az Európai Unió melengető öleléséből. Az egyenletben egyelőre több az ismeretlen, mint a konstans, de egy pillanatra érdemes megállni, és tisztázni néhány félreértést azzal kapcsolatosan, mit jelenthet szeretett ligánk számára a történelmi fordulópont.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 8


0



"A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi." - írta a múlt héten psychocska. Az eheti, utolsó részre viszont csak most jutott időnk, de talán nem is olyan nagy baj így, hogy a Deadline Day Angliában tegnapelőtt, azaz kedden ért véget. Mozgás volt, nem is kevés, úgyhogy igyekeztünk mindenkit összeírni, aki kivárt az utolsó pillanatokig, hogy szedje a sátorfáját.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 7


0



A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi. Eltelt egy újabb hét, a jövő héten várható Deadline Day zűrzavarhoz képest visszafogott mozgásokkal. Tovább után sorra vesszük a vihar előtti csend történéseit.

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 4


0



Nemrég véget ért a Community Shield, Wenger először győzte le pályafutása során Mourinho csapatát. Elemzést a meccsről nem, de a heti átigazolási összefoglalónkat megkapjátok meccs utáni levezető olvasásnak. Ezen a héten rengeteg illegális bevándorló új játékos érkezett a ligába, míg távozó alig akadt. Volt olyan csapat, aki 4 játékossal is erősített, és volt két kölcsönszerződés is. Ami még érdekes, hogy a "nagyok" inkább a távozókkal villogtak, míg a "kicsik" az érkezőkkel. Remélem kellően felcsigáztalak, lássunk is neki!

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 3


0



Ha vasárnap, akkor átigazolási összesítő a Britannián! Ez a hét egész csendes volt, főleg múlt héthez képest. Akadt olyan csapat, aki több játékost is szerződtetett, illetve olyan is, aki nagy halat fogott. Hogy kik ők, a folytatásban kiderül.

Tovább

49 millió font sterling


0



Raheem Sterling (helyesen még: $t€rl£ng) átigazolási ügye hiába ért véget még azelőtt, hogy a Liverpool vagy a City lejátszotta volna első felkészülési mérkőzését, így is épp eleget untatott minden jóérzésű drukkert. Megkésve ugyan, de még egyszer és utoljára blogunk is jelentkezik a témával.

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 2


0



Újra eljött a vasárnap, így újra eljött a mi heti transzferösszegző posztunk is! Amilyen szerény és viszonylag csendes volt a múlt heti adok-veszek, annyira robbantott az e heti. Főleg a nagyobb klubok villogtattak neveket és fontmilliókat, de az alsóházban lévő csapatok sem ültek a babérokon. Folytatás hajtás után.

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 1


0



Sajnálatos módon a technika ördöge megtréfált bennünket, és nem tudjuk folytatni az átigazolási összegző posztunkat, helyette azt a megoldást találtuk ki, hogy minden vasárnap jelentkezünk a hét összes hivatalos transzferjével, és természetesen azok értékelésével is. Csapjunk is bele a lecsóba, és nézzük meg, mik történtek a héten a hideg, esős szerda esték hazájában!

Tovább
«
12

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers