BÚÉK köszönjük ezvolt2015 ezlesz2016 Lac

Az év utolsó napja általában a számadásé, a köszönetnyilvánításé és a jövőbe tekintésé. Nálunk sem lesz ez most másként: megnézzük hogyan telt az év, és hogy mit hoz 2016 neked és a Britanniának.

 
 

A múlt és a jövő rövid boncolgatása előtt azonban engedjétek meg, hogy megköszönjük Nektek. Hálával tartozunk azért, hogy ennyien követtek, olvastok, lájkoltok, megosztotok, retweeteltek, kedveltek minket a legkülönbözőbb platformokon. Hogy hozzászóltok a posztok alatt és mindezt kulturált formában teszitek. Hogy a vicces gifek és a csipkelődések mellett arra is marad időtök, hogy kijavítsatok minket, ha valamiben tévedtünk. Mert bizony szoktunk, megesik, senki sem tökéletes. Viszont a segítségetekkel csak jobbak lehetünk.  

BÚÉK köszönjük ezvolt2015 ezlesz2016 Lac
Csak úgy köszönnénk meg mi is, ahogy nemrég Jamie Vardy tette...

Az érzelmes sorok után röviden arról, hogy mi minden történt velünk eddig és mit hozhat a jövő. Mint sokan tudjátok, júniusban döntött úgy mcdeere kolléga, hogy összerántja a legelvetemültebb PL-fanokat, hogy megalapítsuk az ország legfaszipántosabb PL-blogját. Több olyan visszajelzést is kaptunk az eddig eltelt 7 hónapban, hogy ezt a kitűzött célt sikerült elérnünk. Ha így gondoljátok, annak csak örülni tudunk, de igyekszünk odafigyelni, hogy ne csak one-season-wonderek legyünk, és állandósítani tudjuk a formánkat.

Mert bár nyáron, időnk és motivációnk teljében azért elég rendesen lőttük a gólokat posztokat, néhányan kihullottak a csapatból formahanyatlás vagy eltiltás miatt. Így a szeptember-októberi rohanásban kénytelenek voltunk új arcokat igazolni. Jól tettük. Mindhárom, vérfrissítési szándékkal szerződtetett spíler beváltotta a hozzá fűzött reményeket – reméljük, hogy fejlődésük a tavaszi szezonban is töretlen marad.

Úgy állunk az év utolsó napján tehát, hogy írtunk 110 hosszabb-rövidebb posztot, több mint 2250-en követtek minket a Facebookon, majdnem kétszázan pedig a Twitteren. Megnyertük az Origo és a Reblog közös, Maratonnak elkeresztelt szakmai díját a novemberi értékelés alkalmával és szerepeltünk a DigiSporton is. A posztjaink majd minden esetben az Origo címlapján végzik, ti pedig átlagosan 3-4 ezer kattintással honoráljátok az írásokat. Ezek mind-mind olyan számok és mérföldkövek, amikről az indulásnál még csak álmodni sem mertünk volna. Azt jelzik nekünk, hogy van igény ebben az országban a minőségi, alapos és néha megosztó kontentre az angol bajnokságról.

BÚÉK köszönjük ezvolt2015 ezlesz2016 Lac
Az év egyik legjobb pillanata számunkra: mcdeere és newsee együtt harangozzák be a Manchester United - Liverpool rangadót a DigiSporton

Fontos kérdés persze a hogyan tovább. Amiket biztosan tudunk ígérni: igyekszünk az eddigi, gyakori posztolást fenntartani, a színvonalat tovább emelni. A heti pre- és review-k a szokásos menetrend szerint érkeznek majd, elemzésekkel, további Top10-es listákkal, történelmi- és gazdasági témájú posztokkal karöltve. Tovább folytatódik a tippelős- és fantasy-játék, melyekben a dobogósok értékes Britanniás ajándékokkal gazdagodnak majd.

Az EB ideje alatt megpróbáljuk folyamatosan nyomon követni az angol válogatott útját és meccseit a The Three Lions bloggal karöltve. Egy régi, NST-s versengés felélesztésén is dolgozunk, mellyel talán kicsit általánosabb vizekre evezünk majd – a PL-en kívülre. Mindenesetre úgy érezzük, ezzel csak még interaktívabbá és vonzóbbá tehetjük a blogot és a kommentmezőt. Erről többet egyelőre nem mondanánk, legyen meglepetés.

BÚÉK köszönjük ezvolt2015 ezlesz2016 Lac

A Facebook-oldalon – a további rendszeres, vicces, történelmi és érdekes kontent mellett – is több interaktivitás várható majd kvízek formájában, melyben a szerencsések spéci Britanniás cuccokat nyerhetnek. Hiszen ahogy ígértük, a reblogos nyereményt egy az egyben visszaforgatjuk a blogba.

Ezek várhatóak tehát. Meg ami még spontán, a munka-suli-család szentháromság mellett kipattan a fejünkből. Ha bármi javaslatotok, építő jellegű kritikátok, esetleg vendégposztotok lenne, nyugodtan jelezzétek kommentben, vagy dobjatok egy mailt a premierleague.reblog@gmail.com címre. Ahogy eddig is, úgy ezután is, mindenkinek válaszolunk.

Köszönjük még egyszer ezt a 7 hónapot nektek, és boldog újévet kívánunk a teljes szerkesztőség nevében! Sikeres évkezdést és izgalmas PL-meccseket az év második napjára, fiúk-lányok!