Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Bolhapiaci összesítő, vol. 4


0



Nemrég véget ért a Community Shield, Wenger először győzte le pályafutása során Mourinho csapatát. Elemzést a meccsről nem, de a heti átigazolási összefoglalónkat megkapjátok meccs utáni levezető olvasásnak. Ezen a héten rengeteg illegális bevándorló új játékos érkezett a ligába, míg távozó alig akadt. Volt olyan csapat, aki 4 játékossal is erősített, és volt két kölcsönszerződés is. Ami még érdekes, hogy a "nagyok" inkább a távozókkal villogtak, míg a "kicsik" az érkezőkkel. Remélem kellően felcsigáztalak, lássunk is neki!

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 3


0



Ha vasárnap, akkor átigazolási összesítő a Britannián! Ez a hét egész csendes volt, főleg múlt héthez képest. Akadt olyan csapat, aki több játékost is szerződtetett, illetve olyan is, aki nagy halat fogott. Hogy kik ők, a folytatásban kiderül.

Tovább

49 millió font sterling


0



Raheem Sterling (helyesen még: $t€rl£ng) átigazolási ügye hiába ért véget még azelőtt, hogy a Liverpool vagy a City lejátszotta volna első felkészülési mérkőzését, így is épp eleget untatott minden jóérzésű drukkert. Megkésve ugyan, de még egyszer és utoljára blogunk is jelentkezik a témával.

Tovább

Bolhapiaci összesítő, vol. 2


0



Újra eljött a vasárnap, így újra eljött a mi heti transzferösszegző posztunk is! Amilyen szerény és viszonylag csendes volt a múlt heti adok-veszek, annyira robbantott az e heti. Főleg a nagyobb klubok villogtattak neveket és fontmilliókat, de az alsóházban lévő csapatok sem ültek a babérokon. Folytatás hajtás után.

Tovább
12
»

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers