Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Aki jobb volt, mint Gerrard és Scholes


0



Frank Lampard angol foci angol futball Chelsea besztlíg Premier League Bajnokok Ligája Lac

Már majdnem két hónap telt el azóta, hogy a legutóbbi 20 év egyik - ha nem a - legjobb angol középpályása szögre akasztotta a stoplist. Frank Lampard úgy távozott az aktív játékosok közül, ahogy azt az ő kalibere megérdemli: dicsérő és méltató szavakkal a volt ellenfelektől, menedzserektől és játékostársaktól. És hogy mitől volt ő jobb, mint a címben említett két egykori válogatottbeli csapattársa? Erre a kérdésre a Chelsea-legenda karrierjének kulcspontjai adják meg a választ.

Tovább

Bajnokok csatája - preview, day 21


0



besztlíg king_aranarth stanleykubrick Mark29 preview Manchester United Liverpool bajnokok csatája

A Premier League 21. fordulójában összecsapnak a bajnokok. A tavalyi és az idei a tavalyelőtti csatája mellett megmérkőzik a serlegek gyűjtésében leginkább jeleskedő két klub is. Kiesési rangadóval ezúttal nem szolgálhatunk, de csemegék azért lesznek bőven. Hajtás után a hétvége tíz mérkőzésének beharangozója.

Tovább

Egy csók és más semmi


0



premier league bajnokok chelsea arsenal manchester united newsee

Akad, aki zsákszámra gyűjtve unásig nyerte őket, de vannak olyanok is, akiknek egy pályafutás is kevés volt az elhódításához. Nem másról, a Premier League trófeájáról van szó, ami a leicesteri csodának köszönhetően újabb 18 játékos esetében vált álomból valósággá az előző szezon végeztével. Csak Huth volt az, aki korábban is megtapasztalhatta, milyen érzés elhódítani (ráadásul kétszer!), valamennyi csapattársa zöldfülűnek számít ezen a téren. Morganékkal már 223 játékosra bővült annak a kommandónak a köre, akik a világ legjobb bajnokságának aranyérmét őrizhetik kitüntetett helyen a vitrinjükben, a sok első bálozó kapcsán pedig most csokorba szedtünk nektek egy csapatnyi egyszeres bajnokot, akik talán nem arról híresek, hogy tagjai a kiváltságos listának.

Tovább

Wenger apó Aprajafalva ellen


0



Arsenal Barcelona vendégposzt Bajnokok Ligája

Semleges szurkolóként rápillantva a keddi játéknapra, nehéz döntés lenne kiválasztani a nap csúcsmeccsét. PL fanatikusként viszont egyértelmű a választás: Arsenal-Barcelona. Néhány gondolat a múltbéli összecsapásokról, a két klub egymás közt lebonyolított transzfereiről és egy kis esélylatolgatás a ma esti találkozóról.

Tovább

Cikibb, mint a VIVA TV, mi az?


0



Naná, hogy az angol csapatok BL-formája. Egyelőre hatból öt vereségnél járnak - köszönjük, Maccabi -, de messze még a vége, simán el lehet például képzelni, hogy a négy próbálkozóból kettő is a csoportban ragad decemberben. De vajon mi az oka a mélyrepülésnek? Hajtás után egyszerre találjuk fel a meleg vizet és a spanyol (haha) viaszt, naná, hogy ostoba mentegetőzésnek hat majd az egész.

Tovább

Itt van az ősz, itt van újra - CL preview, Day 1


0



bbc.co.uk

Persze nem a csillagászati, hanem az, amelyik a Bajnokok Ligáját is magával szokta hozni. Vajon folytatódik az angol klubok lejtmenete? Ha a Premier League egyre növekvő bevételei valóban fordított arányosságban állnak az Európában mutatott sikerességükkel (lásd a fenti kép), akkor idén továbbjutást sem várhatunk senkitől, jövőre pedig már klubot sem indítanak az angolok. De mi kerestük a pozitívumokat, és találtunk is néhányat.

Tovább

Az elátkozott United


0



Nem kell túlzottan vájt fülűnek lenned ahhoz, hogy kitaláld, nem a Manchesterről fog szólni mai posztunk. A közelmúlt legsikeresebb angol csapatának szurkolói talán nem is értik, mit jelent ez a szó, pedig nem kellene túl messzire menniük az elrettentő promóanyagért: a nagy rivális Leeds United esete a tökéletes példa arra, hogyan kell mintaszerűen elszúrni egy gyönyörűen induló sikersztorit. Hajtás után személyes hangú nekrológ az új évezred egyik legfaszább, mégis méltatlanul elfelejtett angol csapatának emlékére.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers