Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

15!


0



rocknrolla premier league bajnokesélyesek manchester city arsenal tottenham

A szezon mintha csak tegnap kezdődött volna, mégis a fél világ azt próbálja megtippelni, hogy ki lesz a bajnok. Persze, ilyenkor már nem csak papíron a keretek erősségéből tudunk következtetéseket levonni, mint ahogy azt szeptemberben tettük. Mert ugye ki mondta volna, hogy a Chelsea ott lesz, ahol van és, hogy a United sem bír majd elrugaszkodni? Ha valaki mégis, akkor gondolta-e, hogy a City nem fog utcahosszal vezetni a másik két pénzeszsák gyengélkedését kihasználva? Oké, naná, hogy az Arsenal drukkerek, mi ezt mindig így gondoljuk. De akkor pont mi, Ágyúsok gondoltuk volna-e, hogy ha már csak a City marad az úgymond nagyok közül, még akkor is bezavarhat egy harmadik?

Tovább

Tényleg bajnokesélyes a Spurs? - review, Day 23


0



review tottenham alli psychocska stanleykubrick deny premier league newsee spurs dembele Svit-kona rocknrolla Mark29 közös

Tizenöt forduló van még hátra a roncsderbiből, amit újra a Leicester vezet, hála annak, hogy a mögöttünk hagyott körben az Arsenal és a Manchester City is megbotlott az elé helyezett akadályban. A United veresége csak hardcore hívőknek volt meglepő, ellenben a Spurs egyre acélosabb, és selhursti győzelmével tovább lohol az éllovasok mögött. Hátul szintén egyre tisztább a kép, a Newcastle, a Sunderland és a Norwich is nyakig ül a fekáliában, az Aston Villa pedig egyenesen menthetetlen. Hajtás után érkezik szokásos retinaterhelő összefoglalónk, sok szeretettel.

Tovább

Kezdődik a hegymenet - preview, karácsonyi időszak


0



preview karácsony boxing day újév leicester arsenal manchester city manchester united tottenham chelsea liverpool newcastle közös rocknrolla Svit-kona definitely maybe psychocska stanleykubrick newsee Lac

A háromnapos eszem-iszom, bejglifesztivál, pálinkaünnep és rokonlátogatás-maraton (másnéven "karácsony") végére ér lassan az ország, ez pedig csak egyet jelenthet: itt az ünnep utolsó napja, az angol Boxing Day. A szervezők és a DigiSport jóvoltából ma, 13:45-től egészen 22:45-ig élő, angol bajnoki meccseket láthat a nagyérdemű - azaz ti. Hab a tortán, hogy 22:45-től is angol bajnoki megy majd, felvételről.

Mivel a kétnapos szünetekkel lejátszott találkozók nem csak a játékosokat, hanem minket is megterhelnek, úgy döntöttünk, nem az egyes fordulókat vesszük ezúttal górcső alá, hanem megnézzük, mire mehetnek a vezető és nagycsapatok ebben a rohanásban. Jöjjenek hát a vélemények, a kommentszekciót pedig ti se hagyjátok szárazon!

Tovább

Hol maradtak a gólok? - review, day 12


0



Ezt a fordulót mintha az összes csapat minél hamarabb maga mögött szerette volna tudni, hogy szünetelhessenek már végre egy kicsit a kemény téli program előtt. Még a gólokat is otthon felejtették, ebben a szezonban először fordult elő, hogy egyetlen csapat sem tudott három gólt szerezni, és még kettőt is csak hárman (Manchester United, Leicester, Palace).
Láttunk egy szombatot, ami szinte egy meglepetést sem hozott, a vasárnap már annál inkább. Azt, hogy a Chelsea kikap egy középcsapattól, már nem igazán könyvelhetjük el meglepetésként, a Newcastle még egyet rúgott a már földön fekvő Bornemouth-ba, a két holland, Koeman és van Gaal pedig hozták az úgymond kötelezőt. Vardy megint gólt lőtt, Klopp viszont koppant - hajtás után jönnek a szokásos rovataink!

Tovább

A fókuszban Észak-London - preview, Day 12


0



Újra hétvége, újra Premier League! Az előttünk álló fordulóban nagy utazásokat és egy klasszikus londoni derbit is láthatunk. A múlt héten a meglepetés eredmények elmaradtak. A tabella első felében lévő csapatok nagyrészt nyertek, míg a 12. helytől lefelé a Stoke és a Newcastke egymás elleni döntetlenjén kívül nem volt pontszerzés, azaz az alsóházban mindenki kikapott. Ennek ellenére még csak a bajnokság egyharmadánál (se) járunk, úgyhogy nem kell temetni senkit sem. Persze néhány klub szurkolói már elkezdhetnek komolyan aggódni.

A jövő évi Európa Bajnokság pótselejtezői miatt a forduló után két hét kihagyás következik, és ilyenkor senkinek sem mindegy, hogy milyen eredménnyel kezdi meg a szünetet. Hajtás után a már megszokott módon jön a hét meccse és a többiek.

Tovább

Visszatér a Premier League - preview, Day 9


0



A válogatott szünetet követően visszatér a Premier League, a játékosok újra magukra öltik jól megszokott gúnyáikat, és futballozni kezdenek kedvenc bajnokságunkban a ködös Albion futballmezőin.

A héten két igazán érdekfeszítő összecsapásra kerül sor, mind a kettő esetében liverpooli csapatok kerülnek a reflektorfénybe. A tavalyi botladozás után, az idén igencsak szép formát futó Everton a Manchester Unitedet fogadja, míg a Liverpool Londonba látogat és a Tottenham vendégeként próbál feltámadást produkálni - immáron Jürgen Klopp vezetésével a kispadon - a klasszikus, szombati 13:45-ös időpontban. Ez pedig egyértelművé teszi, hogy ezen a héten a White Hart Lane kerül előtérbe heti beharangozónkban.

Tovább

A helyi hős


0



Egy fiatal srác angol srác, aki - Jamie Vardy mellett - mesés utat járt és járhat be. Egy észak-londoni legény, aki újra felélesztette a reményt, hogy vannak és lesznek még igazán jó angol csatárok. Egy tehetség, akit a tavalyi szezon után már a Real Madriddal hoztak szóba, de legalábbis mindegyik Top4 Premier League csapat szerette volna a soraiban tudni. Igen, a Tottenham csatáráról, Harry Kane-ről van szó.

Tovább

North London Derby


0



Sokszor ért már minket kritika, hogy nincs a sorainkban Arsenalos érzelmű szerző, most viszont már a második vendégposztot olvashatjátok Ágyús-fan kommentelőink klaviatúrájából. A mai írás nemrég érkezett emailben Trollséne kollégától, aki a ma esti Tottenham - Arsenal Ligakupa találkozó elé harangoz, szigorúan az ebben a sorozatban megvívott ütközeteket górcső alá véve. Képekben gazdag, itt-ott minőségi trollkodással fűszerezett iromány következik!

Tovább

Célkeresztben - preview, day 4


0



A hétvégén kiemelkedő rangadó nélkül, de annál több ínycsiklandó összecsapással robog tovább a PL-expressz. A D-nap árnyékában Spurs-Everton, egy londoni derbi, 'Castle-Arsenal és a United walesi délutánja színesíti a programot. Hajtás után jön minden, mi szem-szájnak ingere: a forduló meccse, bold prediction, és sok-sok pocsék (?) tipp.

Tovább
12
»

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers