Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Ryan közlegény küldetése


0



giggs manchester united stanleykubrick premier leagueMostanság sokakat izgat Ryan Giggs leendő színpadra lépése az angol médiában és futballkörökben egyaránt. Ráadásul egyre aktuálisabb lesz a helyzet, hiszen a szezon kezdetével a Sunderland és a West Ham United csapatánál is remeg a pad, nem beszélve a Championship árnyékos oldaláról. Az, hogy vajon milyen edző Ryan Giggs, még nem tudja senki, de az már annál inkább érdekes lehet, hogy miként arathat sikert, ha majd egyszer végre akcióba lép.

Tovább

Rangadók nélkül is... - Preview, day 10


0



Premier League preview stanleykubrick Mark29 besztlíg

A tizedik fordulóig kellett arra várni, hogy legyen egy rangadótól mentes hétvégénk a Premier Leagueben. A 2016/2017-es évadban eddig minden hétvégén adott volt egy párosítás, amire ráillett a "hét meccse" címke; ilyen most nincs, de ettől még biztosan nem fogunk unatkozni. A #besztlíg, az #besztlíg, rangadók nélkül is. Hogy mi vár ránk, azt hatjás után boncolgatjuk.

Tovább

José Londonba megy - preview, day 9


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship első preview stanleykubrick Mark29 Premier League

A Premier League éppen aktuális fordulójának beharangozásakor általában rengeteg kérdés merül fel bennünk. Az egyik ilyen például az, hogy mi lesz majd a legnagyobb érdeklődésre számot tartó összecsapás? A kilencedik fordulóban ez viszont egyértelmű. A hét meccse a Chelsea - Manchester United lesz, amikor is José Mourinho ellenfélként tér vissza a Stamford Bridge-re. A hajtás után gondolatok mind a tíz meccsről, és egy speciális ajánlat vasárnapra.

Tovább

A Manchester United illúzió


0



manchester united alex ferguson stanleykubrick mourinhoSir Alex Ferguson összeráncolt szemekkel nézelődött a lelátón a Manchester City elleni 2-1-es vereség napján az Old Trafford kakasülőjén, idén szeptemberben. A skót már negyedik éve nem foglalja el a Manchester United kispadját és vele együtt a sikerek is elillantak, de ami még fontosabb, a klub identitását is gyökereiben változtatta (vagy kérdőjelezte?) meg távozása. Mourinho kinevezésével és a nyári igazolásokkal pedig sokakat sikerült alaposan megosztani és éppen elegendő idő telt már el ahhoz is, hogy mi kinyissuk ezt az aktát és benézzünk a leplezetlen függöny mögé, amiről még mindig nem beszélnek a Vörös Ördögök rajongói.

Tovább

Újra PL, egy nagy klasszikussal - preview, day 8


0



preview stanleykubrick Mark29 Premier League besztlíg

A válogatott szünet után visszatér a Premier League, méghozzá nem is akármilyen rangadóval. Hétfő este, a nyolcadik forduló zárómeccsén ugyanis egy igazi klasszikus mérkőzést rendeznek. A tizennyolcszoros bajnok a húszszoros bajnok ellen, Jürgen Klopp José Mourinho ellen, a Liverpool a Manchester United ellen. Hajtás után a forduló tíz mérkőzésének behrangozója.

Tovább

Earl Grey: Legalább itt rend van - preview, day 7


0



besztlíg preview stanleykubrick Mark29 premier leauge

Ha már a válogatottnál áll a bál, - pszt, erről majd a forduló után bővebben értekezünk - legalább a Premier Leagueben legyen egy kis nyugalom! Egy csésze gőzölgő angol nemzeti italt kortyolgatva pedig úgy gondoljuk, hogy lesz is. A világbajnoki selejtezők miatt kéthetes szünet következik a ligában, előtte azonban még van egy forduló, aminek akár az előző két preview főcímét is adhatnánk. Nagyjából ugyanis papírforma eredményeket várunk, Pep Guardiola és a City pedig továbbra is tartani tudja az előnyét. Hajtás után megtudhatjátok, hogy mit jósoltunk, ezúttal a teafűből.

Tovább

Bors őrmester nyomában - Preview, Day 6


0



preview stanleykubrick Mark29 besztlíg guardiola

A Manchester City már a hatodik fordulóban jó eséllyel szerezhet egymeccses, azaz több mint három pontos előnyt a többi csapattal szemben. Pep Guardiola pedig gyorsan rászolgált az első, szigetországi becenevére, amit még 2016 februárjában kapott. Ekkor vált ugyanis hivatalossá, hogy átveszi a Manchester City kispadját, hanem a Kékek egyik legismertebb szurkolója, Liam Gallagher pedig az önjelölt "keresztapa" címében tetszelgett. Az egykori Oasis együttes frontembere a Twitteren többször is a "Sgt. Pep" névvel illette, feltehetően a Beatles nyolcadik nagylemeze, a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band után szabadon. A City Bors Őrmestere és szakasza pedig azt csinálják, ami a név alapján el is várható tőlük: csípősen menetelnek előre. A többiek meg igyekeznek lépést tartani.

Tovább

Üdv néked, papírforma! - Preview, Day 5


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship stanleykubrick preview Mark29

Kedden, szerdán és csütörtökön hatan is a Bajnokok Ligája-, valamint az Európa Liga csoportköreinek első fordulójában voltak érdekeltek az angol klubcsapatok közül (3W, 1D, 2L), pénteken folytatódik a bajnokság, jövő héten pedig máris jön a Ligakupa soron következő kanyarja - benne 16 PL-résztvevővel -, egyszóval: beindult a nagyüzem a világ legfaszább bajnokságában. Most végre elválik a szar a víztől, kiderül, kinek mennyire hosszú (erős?) a cserejátékosok számára készített asztalosipari terméke, és arra a kérdésre is választ kapunk, lesz-e olyan idióta szerethető kiscsapat a mezőnyben, amelyik a TV-s pénzzel játó habzsi-dőzsi helyett valamelyik kupasorozat semmihez sem hasonlítható (muhhaha) presztízsértékét helyezi előtérbe. Hajtás után szokás szerint félreverjük a harangokat, eljöljáróban csak annyit, két tipperünk ezúttal minden fronton a tutit szagolja.

Tovább

Az első etap vége - Preview, day 3


0



king_aranarth stanleykubrick Mark29 preview

Túlzás lenne azt állítani, hogy körvonalazódik bármi is a Premier League küzdelmeiben, ám a harmadik fordulóhoz érkezve néhány menedzser még most beláthatja, hogy ki kell használni az utolsó napokat az átigazolási piacon. Ezzel leginkább Arséne Wenger és Antonio Conte adós még a szurkolóik felé, de néhány kisebb csapatnál is gondolkodóba eshetnek a tulajok, és kezdhetik előkeresni virtuális pénztárcájukat. Ahogy az első két fordulóban nem maradtunk rangadók nélkül, úgy a harmadik sem okoz majd csalódást ezen a téren. Viszont mivel a besztlíg küzdelmeiről beszélünk, itt egyébként sem mehet senki biztosra. A forduló után a VB selejtezők miatt két hetes bajnoki szünet következik, és nagyon nem mindegy, hogy milyen szájízzel vonulnak pihenőre a csapatok. Hajtás után a részletek.

Tovább

A futam máris folytatódik - Preview, Day 2 


0



guardiola Mark29 stanleykubrick wenger king_aranarth

Jobb, ha hozzászoktok a pénteki preview megjelenésekhez, ugyanis ebben az évben számos alkalommal a hét utolsó munkanapján indul útjára az aktuális bajnoki forduló. Mi pedig ehhez próbálunk igazodni, hogy egyetlen mérkőzés se maradjon ki a felhozatalból és már a mérkőzés előtt információkat tudjatok kapni a várható legfontosabb eseményekről. Rangadókkal nyílt a bajnokság és komoly mérkőzésekkel is folytatódik, mindjárt összecsap például a tavalyi bajnok és ezüstérmes.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers