Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Moyes visszatér - preview, day 18


0



king_aranarth stanleykubrick besztlíg preview Mark29 spíler tv

Amíg mi a karácsonyi menütől hízunk, addig a szigeteken a sarat dagasztják kedvenceink. Nincs is felemelőbb, mint a harmadik, kicsit már megfáradt ünnepnapra egy újabb remek meccsdömping. Ha pedig már nekünk nem adatott meg, hogy a helyszínen szurkoljunk, akkor legalább huppanjunk le a kényelmes fotelba egy kis mézeskaláccsal és tojáslikőrrel, és nézzük a #besztlíg újabb fordulóját. December 26-án főszerepben a manchesteri klubok, de természetesen a többiekről sem feledkeztünk meg. Hajtás után beharangozó, karácsonyi hangulatban.

Tovább

Indul a hiszti - Preview, Day 4


0



preview clásicó mourinho guardiola united city spíler tv

A Premier League negyedik fordulójában minden a manchesteri városi rangadó körül forog majd, és bár mi lennénk a legboldogabbak, ha a meccset felhúzhatnánk arra, hogy a jelenkor két legsikeresebb edzője (22 vs. 21 darab komoly trófea) feszül egymásnak az Old Traffordon, valójában inkább médiacirkusz lesz ez az egész, mintsem komoly sportértékkel bíró labdarúgó mérkőzés. Főleg, hogy az ehhez hasonló kéthetes szünetek általában baromira nem tesznek jót a csapatok formájának, szóval kíváncsian várjuk, ki, hol folytatja azt, amit az iskolakezdés előtt abbahagyott. Hajtás után természetesen Pep és José személyi aktáját fejtjük ki a legbőségesebben, de egy-egy mondattal minden meccsről igyekszünk megmondani a tutit.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers