Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Mert a bajnokságot a védelmek nyerik


0



Szól a híres közhely, ami főleg az amerikai futballban népszerű. A labdarúgásban jellemzően 3, 4 vagy 5 ember alkotja a védőegységet amerikai testvérének 11 embere helyett, még sincs akkora különbség, mint ahogy azt elsőre gondolnánk! Példának okáért ott van a klasszikus busz taktika, vagy a Guardiola-féle letámadós foci. Mindkét esetben 11 ember védekezik, a leshatárok és a védekezés felfogása (letámadás vs. pozíciók megtartása) különböznek csupán. Vasárnap délután ennek a két filozófiának képviselője találkozik, de akadnak köztük közös pontok is. A forduló beharangozója következik.

Tovább

Vasárnapi CS-party


0



Sosem voltam nagy kocka. Amikor leültem a gép elé játszani, akkor is inkább a sportos vagy a stratégiai játékok érdekeltek, úgy, mint a FIFA, az NBA, az NHL, vagy a másik oldalon az Age of Empires. De ha haverjaim beindultak és áthívtak egy lan-partira, én sem tudtam megállni, hogy ne üljek be valamelyikük gépén egy-egy kör csére, azaz Counter Strike-ra. Hogy, hogy jön ez a hétvégi Chelsea-Arsenalhoz? Lapozz, és kiderül!

Tovább
1234
»

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers