Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Britannia szinonimái


0



Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes

Lassan, de biztosan haladunk a december felé, ami rendszerint a számadások hónapja. Én is ennek a gondolatmenetnek a jegyében csaptam fel a minap a Google Analytics-et, amit arra használunk a blog esetében, hogy lássuk, mennyien is olvastok minket nap mint nap. Száraz számokkal nem untatnálak titeket, viszont ez a kis kütyü azt is megmutatja, hogy milyen mágikus szavak segítségével találtak páran az oldalunkra. Ezekből szeretnék most nektek bemutatni egy kisszínes, offtopik válogatást, tovább után.

Tovább

Összeharangozó


0



britannia podcast közösalbion Peet Beyonder Mark29

A nagysikerű, első podcast után - melyet egyébként ide kattintva hallgathattok meg - máris jövünk az újabb résszel, melyben Beyonder, Peet és Mark29 röviden kitárgyalják a mögöttünk hagyott szezont és előretekintenek az előttünk állóra. Mire megy majd José az Old Traffordon? Hogyan passzol Xhaka az Arsenal filozofijába? Visszajuthat-e egyből a Newcastle a világ második legjobb bajnokságából? Tovább után minden kiderül!

Tovább

Drop The Mic!


0



britannia podcast mc_deere Beyonder stanleykubrick közösalbion

Ladies and Gentlemen! A hét elején beharangozott, a Facebook oldalra már kikerült legújabb szerzemény ezennel meghódította blogunkat is. Igen, egy podcast, ami a YouTube-on hallgatható meg, a pilotban pedig mc_deere, Beyonder és stanleykubrick vállalták hangjukat.

Tovább

Kiesik-e Monoki? - Motson-kupa, Day 3


0



motson-kupa kommentátor sport tv digisport m4 eurosport britannia verseny

Némileg kevesebb szavazattal (ez van, ha elmarad az Origo-címlap), és kisebb meglepetésekkel folytatódott egy hete a Motson-kupa, ahol ezúttal már a csoportkörből való továbbjutás a tét. Faragó Ricsi és Monoki Lehel egyaránt ki-ki meccset játszik, de bajba kerülhet Gundi is, aki Egri Viktor ellenében vívja a játéknap slágermeccsét. Hajtás után kis felvezető, és persze a lényeg maga, a szavazás. Hajrá!

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 8


0



"A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi." - írta a múlt héten psychocska. Az eheti, utolsó részre viszont csak most jutott időnk, de talán nem is olyan nagy baj így, hogy a Deadline Day Angliában tegnapelőtt, azaz kedden ért véget. Mozgás volt, nem is kevés, úgyhogy igyekeztünk mindenkit összeírni, aki kivárt az utolsó pillanatokig, hogy szedje a sátorfáját.

Tovább

Bolhapiaci összesítő vol. 7


0



A vasárnap hétfő és a heti transzferösszegző lassan olyan elválaszthatatlan fogalmak, mint a random lakótelepi vénasszony és a rusnya palotapincsi. Eltelt egy újabb hét, a jövő héten várható Deadline Day zűrzavarhoz képest visszafogott mozgásokkal. Tovább után sorra vesszük a vihar előtti csend történéseit.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers