Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Purgatórium - Ketten az alvilág ellen


0



purgatórium champo Mark29 Newcastle United Chris Hughton Rafa Benítez Brighton

A legutóbbi, novemberi bejelentkezésünk óta elég sok minden történt a Championshipben. Sok minden és bizonyos tekintetben mégis semmi. Lement még tizenegy forduló, túl vagyunk már a bajnokság felén, de igazán nagy változásokról nem számolhatunk be a Purgatóriumból. Az automatikus feljutásra ácsingózó csapatok meglógtak egy kicsit, középen óriási az iszapbirkózás a playoff-helyekért, hátul pedig az utolsó hat csapat vívja az élet-halál harcot a kiesés ellen. Hajtás után rövid helyzetjelentés a világ második legjobb bajnokságából.

Tovább

Legenda lett, pedig senki nem szerette


0



angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship angol foci premier league besztlíg sport futball foci rúgd és fuss championship barry 600 premierleague liverpool benitez manchester city everton aston villa rocknrolla

Gareth Barry a jellegtelen angol középpályás prototípusa. Nem passzol kiemelkedően jól, nem tud cselezni, egy bizonyos szinten túl a játék olvasásában sem jeleskedik. Nem szerel annyit, mint Kanté, nem nyer tucatszámmal fejppárbajokat, erős, de nem agresszív, szedi a lapokat, de négy deci rum után, távolról hunyorítva sem kevernéd össze a fénykorában daraboló Roy Keane-nel. Észrevehetetlen, szürke, egy nagy gépezet kicserélhető fogaskereke. És mégis, immáron több mint hatszáz meccs áll a neve mellett a világ legkeményebb ligájában. Hogyan csinálta?

Tovább

A pincér visszatér - preview, Day 30


0



Mark29 preview day30 Rafael Benítez Newcastle United csonka forduló

Ezen a hétvégén csonka fordulót rendeznek a Premier League-ben, ami annyit jelent, hogy három napra elosztva, mindössze öt bajnoki mérkőzéssel kell számolnunk. Az ok rém egyszerű: annyi első osztályú csapat maradt még talpon az FA kupában, hogy képtelenség volt máshogy lebonyolítani a meccseket. Igen, most ismét lehetne tanakodni azon, hogy mennyire hatékony a szigetországi versenynaptár, de ettől ezúttal megkímélünk mindenkit és inkább átvesszük mi vár ránk a 29,5. fordulóban. Elnézve a párosításokat, a "hét mérkőzése" titulust képtelenség kiosztani, ezért a hajtás után egy másfajta tematika szerint következik az esélyek latolgatása.

Tovább

Azt hiszed, José volt Abramovics legjobb választása a kispadra? Tévedsz!


0



chelsea abramovics mourinho hiddink villas-boas benítez ancelotti mcdeereA londoni Chelsea-szurkolók nehezen emésztik a tényt, hogy végleg kitelt legnagyobb kedvencük becsülete a Stamford Bridge-en, de nem csak a zátonyon keltett nagy felhördülést José Mourinho kirúgásának híre. Itthon mondjuk - ahogy elnézem - inkább örömködnek a drukkerek, de nem árt megjegyezni, bármennyire felemásan is alakult Mourinho legutóbbi eljövetele a Premier League-ben, nagy valószínűség szerint a Chelsea-történet legmeghatározóbb, legsikeresebb és legjobb edzőjéről kell ítéletet mondanunk a portugál személyében. Hajtás után ilyen messzire azért nem merészkedünk, de a statisztikát segítségül hívva megvizsgáljuk, ki volt az Abramovics-éra legfaszipántosabb edzője a Chelsea-nél.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers