Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A PL 2015/16-os szezonjának legszebb góljai


0



legszebb gólok Top10 premier league Vardy Benteke Alli king_aranarth

Az idő megszépíti az emlékeket, de nem feltétlenül kell minden esetben éveket vagy akár évtizedeket visszamenni a múltba, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk. Szerencsénkre az idei - minden papírformát felborító és minden várakozást felülíró - szezon sem fukarkodott a szebbnél szebb gólokkal, volt tehát miből válogatni Nektek.

A lista szigorúan szubjektív, hiszen mint az köztudott: "De gustibus non est disputandum", vagy ahogy a művelt latin mondja, az ízlésről nem lehet vitatkozni. Nem is fogunk, de indokolni azért megpróbálunk minden listán végzett találatot. A történelem során először kiosztásra kerül a Britannia-blog saját Puskás-díja, a Le Tissier Trophy - tisztelettel adózva a genetikailag bombagólokra kódolt southamptoni legenda, Le God találatai előtt.

[A videók minősége változó, a szabad felhasználásúak közül próbáltuk a hangsávokat is megtartani, mert az eredeti kommentár is sokat tesz hozzá az élményhez.]

Tovább

Az angol futball leghihetetlenebb pillanatai


0



Top10 libabőr hihetetlen pillanatok Liverpool Manchester United Arsenal Chelsea Lac

A labdarúgás gyönyörű játék. Tele van megmagyarázhatatlan sztorikkal, meg nem énekelt hősökkel és olyan meccsekkel, melyek lefújása után csak állsz, földig érő állal és libabőrrel a kezeden. A mai posztban ezen utóbbiak közül választottuk ki a tíz arra érdemeset. Meghatározó mérkőzések, megismételhetetlen utolsó perces fordítások, hihetetlen kupamenetelések és mérföldkövek következnek az angol futball históriáskönyvéből.

Tovább

A világ legviccesebb bajnoksága


0



Sokszor mondjuk, hogy a Premier League a világ legjobb, leggyorsabb, legjobb játékosokat felvonultató bajnoksága. Azt viszont sokan és sokszor elfelejtik, hogy ez a versengés okozza minden hétvégén a legviccesebb pillanatokat is! Hiszen, ahogy a mondás is tartja: ahol gyalulnak, ott hullik a forgács. Ezekből a vicces sztorikból és pillanatokból állítottunk most össze egy Top10-es listát gifek meg videók segítségével - mert az most menő.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers