Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Elton John, a Rice Krispies és a relokáció találkozása a futballal


0



elton john watford luther blissett manchester george best anelka agüero rocknrolla angol foci angol futball besztlíg beilleszkedés

Szokásomhoz híven megint egy teljesen oda nem illő prológussal nyitok, ami most egészen kivételesen nem a mellekről fog szólni. Sokkal távolabbi vizekre evezek, ahogy ezt tettem egyszer egy hölgy mellett fekve, erősen illuminált állapotban: épp a Király, azaz Elton John egyik slágere indult el - talán a Levon, vagy a Your Song, nem emlékszem… -, én pedig nemes egyszerűséggel és nyugodtsággal közöltem a mellettem fekvő szépséggel, hogy ha a helyzet úgy hozná, simán lefeküdnék Sir Eltonnal… ("Jézusom, kimondtam ezt? Vagy csak gondoltam? Beszéltem? Hallottak engem?" - Johnny Depp; Félelem és reszketés Las Vegasban).

Tovább

Az ajándék ló és a foga - review, Day 1


0



A Chelsea csak megbotlott, az Arsenal viszont mindjárt el is taknyolt a PL nyitófordulójában, amire - egy jófajta népsportos fordulattal élve - igen jelentősen rányomta a bélyegét a nagy meleg, és a meglehetősen, khm, idény elejinek mondható forma. Beszédtéma ettől függetlenül is akadt bőséggel, és amúgy is, tökéletesen ismerjük az ajándék ló rágószerveiről szóló mondást, úgyhogy szájhúzogatás helyett hajtás után inkább belevetjük magunkat a tutiba. A hét meccse, a forduló statja és képe, avagy jön minden, ami szem-szájnak ingere.

Tovább

Újoncmustra: Watford FC


0



A Watford FC csapata eleddig mindössze kétszer tett látogatást a Premier League-ben, de 2000-ben és 2007-ben is azonnali kiesés követte a feljutást. Hogy hamradik nekifutásra is leverik-e a lécet a Darazsak, azt egyelőre nem tudni, de annyi biztos, hogy a legutóbbi két próbálkozás óta a körülmények - a tulajdonos Pozzo család megjelenése miatt - jelentősen megváltoztak. Hogy előnyükre-é, avagy sem, az hajtás után derül ki!

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers