Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

London, baby! - preview, day 24


0



preview Mark29 stanleykubrick king_aranarth besztlíg londonbaby starwars

A huszonnegyedik forduló előtt a főváros uralja a Premier League mezőnyét. A tabella első három helyén egyaránt londoni klub áll, és a hét meccse is természetesen a Chelsea - Arsenal lesz. Az elmúlt időszakban zajló "kiszállós" játékban Señor Pep és Herr Jürgen után ezúttal Monsieur Arséne bajnoki esélyeit csökkentheti minimálisra a Chelsea. Az azért óvatosságra intheti Antonio Conte fiait, hogy ősszel olyan simán kaptak ki 3-0-ra az Emiratesben, hogy fifában a játék már felajánlotta volna az eggyel magasabb nehézségi szintet. A górcsövet az előbb véletlenül levertük, ezért ripityára tört, az üveggömb meg begurult az ágy alá, de ettől még megvan a véleményünk az előttünk álló forduló programjáról. Liverpool hervadozik, Manchester csak kullog, jelenleg a jelszó egyértelműen: "London, baby!" Na, de hogyan jön ide a Star Wars? Erről és minden másról bővebben a hajtás után.

Tovább

Egy hétvége a világ legjobb bajnokságaival


0



London helyszíni beszámoló QPR Fulham Arsenal Leicester Championship Premier League Lac

A múlt hétvégén egy régóta a bakancslistámon porosodó dolgot sikerült végre kihúznom. Eljutottam Londonba, azon belül is pedig sikerült két angol meccset - egyet a Championshipből, egyet pedig a Premier League-ből - élőben megtekinteni. A felejthetetlen három nap összefoglalója érkezik most a tovább után sok pubbal, sok focival, sok képpel, hangulatjelentéssel.

Tovább

North London Derby


0



Sokszor ért már minket kritika, hogy nincs a sorainkban Arsenalos érzelmű szerző, most viszont már a második vendégposztot olvashatjátok Ágyús-fan kommentelőink klaviatúrájából. A mai írás nemrég érkezett emailben Trollséne kollégától, aki a ma esti Tottenham - Arsenal Ligakupa találkozó elé harangoz, szigorúan az ebben a sorozatban megvívott ütközeteket górcső alá véve. Képekben gazdag, itt-ott minőségi trollkodással fűszerezett iromány következik!

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers