Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Miért nem tud védekezni Mesut Özil?


0



Arsenal Manchester City Everton Arséne Wenger Mesut Özil Premier League besztlíg Peet

Te is hallottad a sztorit, miszerint Mesut Özil nem tud védekezni, lusta, és nemtörődöm? És, elhitted? Ha igen, akkor gyorsan kattints, mert blogunk arsenalos mindenese, a díjnyertes Peet nyakába vette a kérdést, és a rá jellemző vitriolos tényszerűséggel világított rá a lényegi pontokra. Meg fogsz lepődni, mire jutott, de csak hajtás után.

Tovább

Aranyifjúból kivert kutya - II. rész


0



Arsenal Chelsea Arséne Wenger besztlíg Barcelona Cesc Fabregas Antonio Conte Pep Guardiola José Mourinho Peet

Miután a Cesc Fabregas életpályáját feldolgozó posztsorozatunk első részében megmutattuk hogyan lett a fiatal katalán játékosból az Arsenal meghatározó játékosa, a második fejezetben elmeséljük miként válhatott az Ágyúsok csapatkapitányává mielőtt hazatért Barcelonába, hogy végül egy angol bajnoki címmel a zsebében karrierje mélypontjára érjen a Chelseaben.

Tovább

Aranyifjúból kivert kutya - I. rész


0



-

Arsenal Cesc Fabregas Arsene Wenger Peet besztlíg

Cesc Fabregas a Premier League történetének egyik legjobb középpályása. Ifjú titánként robbant be az Arsenal kezdőcsapatába, majd évekkel később csapatkapitányként tért vissza Barcelonába, hogy aztán végül a Chelseanél végezze. A bámulatosan kreatív középpályás ugyan még csak 29 éves, de mostanra úgy tűnik eljutott karrierje mélypontjára. A kétrészes posztsorozatunkban megpróbálom bemutatni azt az utat, ami idáig elvezette a világ- és Európa-bajnok játékost.

Tovább

Közös Albion, E04 - Azért a pénz az úr


0



közös albion podcast pogba wenger guardiola Peet Mark29 Lac

Péntek délután összeültünk egy haveri sörözésre hárman, és ha már ott voltunk, fel is vettük a Közös Albion következő adását. Érintettük az összes topikot, ami egy angolfutball-fant a napokban hetekben a leginkább foglalkoztathatott, éppen ezért tovább után a terítéken a Pogba-transzfer, Wenger igazolásai, Guardiola és Hart kapcsolata, valamint a tévés közvetítések.

Tovább

A futam máris folytatódik - Preview, Day 2 


0



guardiola Mark29 stanleykubrick wenger king_aranarth

Jobb, ha hozzászoktok a pénteki preview megjelenésekhez, ugyanis ebben az évben számos alkalommal a hét utolsó munkanapján indul útjára az aktuális bajnoki forduló. Mi pedig ehhez próbálunk igazodni, hogy egyetlen mérkőzés se maradjon ki a felhozatalból és már a mérkőzés előtt információkat tudjatok kapni a várható legfontosabb eseményekről. Rangadókkal nyílt a bajnokság és komoly mérkőzésekkel is folytatódik, mindjárt összecsap például a tavalyi bajnok és ezüstérmes.

Tovább

Így csúszott félre az Arsenal szezonja 


0



Peet Arsenal Wenger Cazorla Özil Elneny Iwobi Ramsey Chambers Flamini

A 21. fordulót követően a Premier League tabelláját jobb gólkülönbségének köszönhetően 43 szerzett ponttal az Arsenal vezette a Leicester előtt, miközben a Tottenham a 4. helyen kullogott 36 begyűjtött egységgel. A 31. forduló lezárása után (az első két helyezetthez képest ugyan egy meccsel kevesebbet játsszva) az Arsenal a 3. helyen áll 55 ponttal, mindössze 3 győzelmet begyűjtve a legutóbbi 9 bajnoki meccsükön 3 döntetlen és 3 vereség mellett. Ennek eredményeképp a januárban a Leicesterrel holtversenyben álló csapat 11 pontos hátrányt szedett össze az éllovassal szemben, miközben a Tottenham is szépen bekúszott eléjük. Na de mégis mi okozta ezt a látványos formahanyatlást az Ágyúsoknál? A kérdés nem költői, a poszt folytatásában meg is válaszoljuk.

Tovább

A Liverpool és a lesszabály - review, Day 3


0



Wenger kis híján saját kivont szablyájával szúrta magát tökön, de mivel a Liverpoolra nem vonatkozik a lesszabály, Rodgers ügyesen alkalmazkodva csent el egy pontot a szezon legfaszább 0-0-járól. Hajtás után jönnek szokásos rovataink, beleszállunk Wengerbe, és pajzsra emeljük az angol futball n+1. csiszolatlan gyémántját is.

Tovább

Arséne Wenger: Pro, vagy kontra?


0



Egyre erősebbek azok a szurkolói hangok, amelyek szerint az Arsenalnak jót tenne egy kis vérfrissítés edzőposzton. Komoly szinten ez sosem merült fel igazából, de mégis eléggé megosztja az embereket a szurkolói kommentektől a falusi angol kis pubokon át, egészen a Britannia-blogig.

Wenger megítélésekor a Pro álláspontot az Arsenal-fanok képviselik, ami érthető is, hiszen többségük csak a francia regnálása óta/alatt drukkol a csapatnak. A más csapatnak szurkolók jellemzően a francia leváltásának pártján vannak, hiszen a kibicnek semmi sem drága. Próbálok tárgyilagos lenni, és három-három érvet hozok fel mindkét oldal javára.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers