Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

 Nyugaton a helyzet változatlan - Review, Day 32


0



tottenham leicester fosu-mensah bobby charlton arsenal de bruyne stanleykubrick newsee

Minden héten leírjuk, de most már tényleg egyre jobban a végéhez közeledik a Premier League, ahol minden elvesztegetett pont, minden kihagyott helyzet jobban fáj azoknak, akik még valamilyen szinten érintettek az érdemi küzdelmekben. Ez a hét sem múlt el számos érdekesség nélkül, tovább után jönnek a részletek.

Tovább

Merjük kimondani: a Leicester a bajnokság legnagyobb esélyese - Review, Day 29


0



angol foci mc_deere Mark29 review stanleykubrick rocknrolla leicester piros lap NLD derby ranieri west ham newcastle

A londoni derbi igazi nyertese a Leicester lett, ez a mögöttünk hagyott kör első és legfontosabb következtetése. Na meg az, hogy innentől már tényleg Ranieri bandájának áll a zászló a bajnokságban, nincs mellébeszélés, se kifogás. Kilenc meccs van hátra, öt pont az előny a Spursszel szemben, tündérmese ide vagy oda, ez olyan komoly fór, amit tényleg csak elbalfaszoskodni lehet. Hajtás után erről, és hat másik dologról értekezünk a hétvégi PL-forduló kapcsán.

Tovább

Egy hétvége a világ legjobb bajnokságaival


0



London helyszíni beszámoló QPR Fulham Arsenal Leicester Championship Premier League Lac

A múlt hétvégén egy régóta a bakancslistámon porosodó dolgot sikerült végre kihúznom. Eljutottam Londonba, azon belül is pedig sikerült két angol meccset - egyet a Championshipből, egyet pedig a Premier League-ből - élőben megtekinteni. A felejthetetlen három nap összefoglalója érkezik most a tovább után sok pubbal, sok focival, sok képpel, hangulatjelentéssel.

Tovább

Ennyit ér a Leicester... - review, Day 25


0



review leicester manchester united arsenal menchester city ranieri magic

Vak bírók, óriási feltámadásról lemaradó liverpooli drukkerek, és öt fával megúszó éllovas - ezek jutnak elsőként eszünkbe a Premier League 25. fordulójáról. Meg persze egy bűngyenge nosztaligarangadó (kösz a kifejezést, digisek), ahol össze-vissza szaladgáló játékosok, és határtalanul naiv edzők jelezték az angol bajnokság korhadó fájának várható dőlési szögét. Hajtás után erről és minden másról, a szokott, de a korábbiaknál ezúttal velősebb formában.

Tovább

Mondd, mennyit ér a Leicester? - preview, Day 25


0



mcdeere preview leicester manchester city chelsea manchester united

Szusszanni sincs időnk, a hétközi darálás után máris itt az újabb forduló, ráadásul a csapatok egy jó része az előző hétvégén sem pihent, hanem az FA-kupában sarabolt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy vészesen közelednek a tavasz első európai kupameccsei, jól látszik, micsoda erőltetett menet vár a szigetország topcsapataira - akik amúgy továbbra is a Leicester hátát nézik a bajnokságban. Hajtás után két rangadó hosszabb felvetése, és a forduló összes várható eredménye, kattintsatok serényen.

Tovább

A Premier League tíz legnagyobb feltámadása


0



stanleykubrick comeback norwich city leicester city west ham united newcastle united

Őszintén szólva, már korábban is megötlött fejemben a csodás visszajövetelek történetének elregélése számotokra, a Liverpool elképesztő mérkőzése azonban csak megerősítette ennek aktualitását. Így a következő sorokon az 1992-93 óta tartó Premier League tíz legbrutálisabb feltámadásáról olvashattok és nézhettek videókat.

Tovább

Kezdődik a hegymenet - preview, karácsonyi időszak


0



preview karácsony boxing day újév leicester arsenal manchester city manchester united tottenham chelsea liverpool newcastle közös rocknrolla Svit-kona definitely maybe psychocska stanleykubrick newsee Lac

A háromnapos eszem-iszom, bejglifesztivál, pálinkaünnep és rokonlátogatás-maraton (másnéven "karácsony") végére ér lassan az ország, ez pedig csak egyet jelenthet: itt az ünnep utolsó napja, az angol Boxing Day. A szervezők és a DigiSport jóvoltából ma, 13:45-től egészen 22:45-ig élő, angol bajnoki meccseket láthat a nagyérdemű - azaz ti. Hab a tortán, hogy 22:45-től is angol bajnoki megy majd, felvételről.

Mivel a kétnapos szünetekkel lejátszott találkozók nem csak a játékosokat, hanem minket is megterhelnek, úgy döntöttünk, nem az egyes fordulókat vesszük ezúttal górcső alá, hanem megnézzük, mire mehetnek a vezető és nagycsapatok ebben a rohanásban. Jöjjenek hát a vélemények, a kommentszekciót pedig ti se hagyjátok szárazon!

Tovább

Csodák és feltámadások - review, Day 17


0




A karácsony előtti utolsó fordulóban nagyjából minden és mindenki a helyére került. Kiderült, hogy McClaren mégis csak egy kókler, van Gaal az új évet már portugál paradicsomában kezdi, a Chelsea játékosok meglepő módon mégis tudnak futballozni és hogy a Leicester valakit rettentő boldoggá tett. Ja, és az Arsenal természetesen ismét bejelentkezett a bajnoki címért, de most tényleg. Tovább után a 17. kör eseményei.

review day17 premier league özil leicester arsenal man city klopp van gaal lac rocknrolla newsee Mark29 psychocska stanleykubrick Svit-kona

Tovább

A kis róka felfalja-e a nagy oroszlánt? - preview, day 16


0



preview chelsea leicester

Lezárultak a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzések, így visszatérhetünk kedvenc bajnokságunkhoz a Premier League-hez. Így első ránézésre, kifejezetten izgalmas mérkőzésre egyik csapattól sem számítok, de a múlt heti eredményeket elnézve, bármi megtörténhet. Úgy alapvetően a PL-ben, bármikor bármi megtörténhet, elég csak Campbell hétvégi cumis gólörömére gondolni. Hogy a 16. forduló tartogat-e hasonló meglepetéseket azt nem tudom, mindenesetre kíváncsian várom.

Tovább

Itt a vége, Claudio! – preview, day 14 


0



Itt a vége, vagy legalább is a vég kezdete a Leicester City számára. Az tény, hogy a Premier League 2015/2016-os szezonjából eltelt három hónap alapján eddig a "Ranieri Rókák" okozták a legnagyobb meglepetést. Az augusztus közepe óta megrendezett tizenhárom forduló után vezetik a bajnokságot, ami annak ellenére is nagy szó, hogy az első öt helyezett mindössze négy ponton belül van, így akár két meccs elég ahhoz, hogy "helyre álljon a világ rendje".

Mark29 preview Leicester Manchester United

Azaz a szokásos rend. Angliában évek óta van az a bizonyos standard "négy nagy + 1" leosztás, aminek értelmében az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City és a Manchester United indulnak harcba a bajnoki címért és a BL-induló helyekért. Ha az egyik "gyengélkedik", akkor a Liverpool, meg a Tottenham próbál befurakodni közéjük. Emellett minden évben van még egy-két random csapat (az egyik általában az Everton), amelyik szeretne bekavarni a nemzetközi kupaindulásra jogosító helyekért folytatott harcba. Idén rendhagyó módon a Leicester City-nél gondoltak egy merészet, és veszett rókaként mentek neki a mezőnynek. Ami viszont még hátra van ebből a naptári évből, az minden lesz, csak nem sétagalopp. Hajtás után a heti program boncolgatása.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers