Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Célegyenesben a pokoljárás


0



purgatórium champo Mark29 angol foci angol futball Championship Leeds United Wigan Athletic Aston Villa Norwich City

Lassan vége. Bő egy hónap múlva befejeződik a Championship 2016/2017-es szezonjának alapszakasza. A hosszú, kegyetlen darálás után már látszik a cél, a fény az alagút végén. Vagy éppen, hogy eljött a lemondás, a beletörődés ideje? Kinek mi az aktualitás. Továbbra is három csapat vív igazán komoly harcot az automatikus Premier League-tagságot jelentő első két helyért, de papíron még akár a 4-5. helyen tanyázók is odaérhetnek, hogy még jobban bekavarjanak a favoritoknak. Nyolc fordulóval a vége előtt vagyunk, szóval még nagy meglepetések és kisebb csodák is bekövetkezhetnek. Az idény utolsó előtti Purgatórium-rovatában a feljutásra hajtók és a kiesőjelöltek mellett szó lesz a szezon Top3 negatív meglepetéséről is, de csak a tovább után.

Tovább

Ami elromolhat, az el is romlik


0



milettvelük leeds united Lac premier league bukas

A kétezres évek elején Dick Wright, a Leeds United sajtósa mesélte az alábbi sztorit: Lee Bowyernek az egyik divatos hotelban komolyan meggyűlt a baja az étlappal. Bowyer Wrightot kérdezte meg, hogy mit ajánlana neki, mert igazából fogalma sincs, hogy mi jó és mi kevésbé finom. Wright azt javasolta a középpályásnak, hogy kóstolja meg a lepényhal steaket. Már a tányér felénél járt az egykori angol válogatott, amikor a fura arckifejezéseit látva az elnök, Peter Ridsdale rákérdezett, hogy milyen a kaja. "Nem olyan rossz" - válaszolta Bowyer, viszonylag kevés meggyőződéssel. Pár falattal később aztán odafordult Wright-hoz. "Te Dick, ez a steak elég halízű, nem?" Az egész csapat harsány nevetésben tört ki. Pár évvel később aztán mindenkinek lefagyott a mosoly az arcáról a klub háza táján…

Tovább

Az elátkozott United


0



Nem kell túlzottan vájt fülűnek lenned ahhoz, hogy kitaláld, nem a Manchesterről fog szólni mai posztunk. A közelmúlt legsikeresebb angol csapatának szurkolói talán nem is értik, mit jelent ez a szó, pedig nem kellene túl messzire menniük az elrettentő promóanyagért: a nagy rivális Leeds United esete a tökéletes példa arra, hogyan kell mintaszerűen elszúrni egy gyönyörűen induló sikersztorit. Hajtás után személyes hangú nekrológ az új évezred egyik legfaszább, mégis méltatlanul elfelejtett angol csapatának emlékére.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers