Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Britannia szinonimái


0



Google keresések Fellaini Joey Barton Lac Britannia kisszínes

Lassan, de biztosan haladunk a december felé, ami rendszerint a számadások hónapja. Én is ennek a gondolatmenetnek a jegyében csaptam fel a minap a Google Analytics-et, amit arra használunk a blog esetében, hogy lássuk, mennyien is olvastok minket nap mint nap. Száraz számokkal nem untatnálak titeket, viszont ez a kis kütyü azt is megmutatja, hogy milyen mágikus szavak segítségével találtak páran az oldalunkra. Ezekből szeretnék most nektek bemutatni egy kisszínes, offtopik válogatást, tovább után.

Tovább

Az Arsenal majdnem olyan, mint...


0



arsenal zene özil rolling stones keith richards mick jagger kisszínes rocknrolla

...a Rolling Stones. Tudom, a modern facebook-twitter-instagram generációban sok ember még azt sem tudja, hogy egyáltalán létezik ilyen banda - talán már azt is elfelejtették, hogy az igazi zenét különféle úgynevezett hangszerekkel játsszák -, de mivel a futball mellett a zene is nagy szenvedélyem, ráadásul mindkét téren angolok a kedvenceim, bátorkodtam kicsit összehasonlítani a kettőt, ilyen még úccsevót' sehol se.

Tovább

A világ legviccesebb bajnoksága


0



Sokszor mondjuk, hogy a Premier League a világ legjobb, leggyorsabb, legjobb játékosokat felvonultató bajnoksága. Azt viszont sokan és sokszor elfelejtik, hogy ez a versengés okozza minden hétvégén a legviccesebb pillanatokat is! Hiszen, ahogy a mondás is tartja: ahol gyalulnak, ott hullik a forgács. Ezekből a vicces sztorikból és pillanatokból állítottunk most össze egy Top10-es listát gifek meg videók segítségével - mert az most menő.

Tovább

A rettegés foka - Kieséstörténelem


0



Eljött a pillanat, amikor megtudhatsz mindent, amit a Premier League kieső csapatairól tudni szeretnél.

Ki esett ki a legtöbbször? Hányan estek ki három alkalommal? Melyik csapat volt a legsokkolóbb kieső? Fény derül arra is, hogy mi lett sorsuk. Visszatérés, liftezés, csőd, harmadosztály, újraalakulás. Lássuk a részleteket.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers