Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Rangadó, "mindig jövőre" jeligére - preview, day 27


0



besztlíg preview stanleykubrick king_aranarth Mark29 angol foci angol futball beharangozó

A Premier League huszonhetedik fordulójában megint lesz minden, ami miatt az angol bajnokságot szeretjük. A Chelsea ugyan tíz ponttal vezeti a tabellát, - és ezúttal nem is közvetlen riválissal csapnak össze - de Antonio Conte tanítványai azért nem dőlhetnek hátra. A játéknap zárómeccsén ugyanis egy jó kis londoni rangadón kell helytállniuk a kiszámíthatatlan West Ham United ellen. A listavezető mögötti öt csapat között pedig mindössze öt pont van, így aztán vasárnap estére szépen átalakulhat az üldözők sorrendje. A hátsó szekcióban is tovább folytatódik a harc a túlélésért, elég vegyes kilátásokkal. A hét mérkőzését Liverpoolban rendezik majd, ahol a hazaiak az Arsenal skalpjára, és negyedik helyére hajtanak. Az őszi meccs hét gólt és Pool-győzelmet hozott, annyit elárulunk, hogy most sem egy unalmas 0-0-át várunk. Kattintás után a részletek.

Tovább

Purgatórium I. - Welcome To The Jungle 


0



beharangozó szekondbesztlíg champo Mark29 purgatórium

Ahogyan beléptünk a nyár második felébe, szépen lassan elmúlt az EB-láz és újra a klubfutball került előtérbe. A csapatok elkezdték a felkészülést a következő szezonra és beindult az évről évre vadabb transzferbiznisz is. Augusztusban pedig rajtol a bajnokság és a korábban már elhullajtott információmorzsáknak megfelelően mi itt a Britannián is komoly újítással készülünk. Terveink szerint rendszeresen beszámolunk majd a taposómalomból, az angol foci poklának legmélyebb bugyraiból, ahol "rúgd és fuss" és a "long ball" még mindig divat, és ahol gyakran a szurkolói rigmusoknál is hangosabb a csontzene. Bizony ám, az English Football League Championship (populárisabb nevén a Sky Bet Championship, nekünk meg csak Champo) 2016/2017-es történéseiről indítunk állandó magazint, Purgatórium néven. Hajtás után a részletek.

Tovább

Monday Night Football - preview, Day 3


0



Ahogy mcdeere kollégám fogalmazott, a bambulásba torkolló első fordulót egy kifejezetten pattogós második követett a Premier League-ben. Reméljük, a csapatok megtartják jó szokásukat, és ezen a hétvégén is igényes szórakozást nyújt majd nekünk az angol foci otthona. Csemegézni bőven lesz miből, a bajnok Chelsea a botrányosan gyengén kezdő West Bromhoz látogat, a ManUnited 8 napon belül harmadik tétmeccsét játssza, a Goodison Parkban egymásnak feszül Liverpool és Manchester kék oldala, míg az Arsenal a Liverpoolt fogadja. A folytatásban a forduló meccsével, a többi mazsolával, bold predictionnel és fontos linkekkel harangozunk be.

Tovább

„I have struck up a relationship with him on and off the field”


0



Mondta John Terry a Chelsea hivatalos honlapján védőpartneréről, Gary Cahillről. És nem is hazudott, egy jó védőpáros titka az összeszokottságban, az egymás erősségeire való építésben, és egymás hátrányainak kiegészítésében rejlik. Szombaton egy olyan rangadóval kezdődik a szezon, ahol mindkét csapat egy új védőpárosban gondolkodott, vagy gondolkodik. Ha esetleg, ne adj isten, eddig nem tűnt volna fel, már csak egyet kell aludni, és KEZDŐDIK A SZEZON! Beharangozó a tovább után.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers