Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

A 24. órában - Preview, Day 37


0




mark29 rocknrolla stanleykubrick preview champions league manchester city arsenal

Sajnos a bajnoki cím kérdése már eldőlt és mostanság nem igazán akad olyan szezon, amikor még az utolsó fordulóban is tövig rágják a körmüket az élcsapatok szurkolói. Ellenben a Bajnokok Ligája helyekért folytatott harc éleződik, különös tekintettel a manchesteri csapatokra nézve. A kiesés elkerülése ellen vívott csata viszont talán még ennél is súlyosabb és persze sokadjára RIP Aston Villa. Szóval nem kell aggódni, mert ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni, csak kicsit más irányba terelődik a hangsúly.

Tovább

Bajnokavatás? - preview, Day 36


0



stanleykubrick preview champions leicester city tottenham hotspur

Vajon megtörténik a lehetetlen? Vasárnap már bajnokot avathatnak Angliában, igaz ehhez a Leicester City csapatának győznie kellene az Old Traffordon, ami közelről sem lesz egyszerű menet. A kiesés ellen folytatott harc is tovább zakatol, ahogy a középmezőny érdektelen vakarózásának is újra szemtanúi lehetünk. A DIGI Sport mindenesetre mindent elkövet és hat mérkőzést is élőben közvetít majd a fordulóból. Jöhet a következő kör!

Tovább

Becsengettek, dilly-dilly dong - preview, Day 35


0



preview day35 premier league fa-kupa king_aranarth Lac

Az FA-kupának köszönhetően csonka fordulónak nézünk elébe, melyben pár immáron teljesen tét nélküli meccset, pár igazán pikáns párosítás bolondít meg: Rafa visszatér legnagyobb sikerei helyszínére, a City pedig a forduló után könnyedén Wenger-kupás helyre taszíthatja az Arsenalt. Tovább után azt is átnézzük, mire mennek a bajnoki címért harcoló csapatok, lankadó ellenfeleik ellen.

Tovább

Leicester, vagy Spurs, ez itt a kérdés - review, Day 33


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW angol foci mc_deere review mágnestábla west ham arsenal

A Sunderland laposra passzírozásával újabb lépést tett a célszalag felé a Leicester, és csak azért nem mondjuk, hogy Ranieri mellkasán már szinte feszül a zsinór, mert a Tottenham is megcsapta a Unitedet hazai pályán. Az Arsenal ellenben kiszállt a további küzdelmekből, és a negyedik hely, valamint a kiesés vonatkozásában is tisztulni látszanak az erőviszonyok. Hajtás után ráhúzzuk a vizes lepedőt Wengerre, megkapja a magáét Bilic valamint Van Gaal, és jönnek mára részben elfeledett összegző rovataink is.

Tovább

Célfotó sem kell Leicesternek - preview, Day 33


0



preview premier league leicester jóslatok vers

Csak azért nem mondjuk, hogy az Arsenal kibucskázik a bajnokesélyesek közül, mert eddig sem volt köztük, és ezen jottányit sem változtat majd a tény, hogy a Spurs újabb elszalasztott győzelme okán matematikailag még mindig lesz miben bizakodni Wengerék térfelén. Mármint a második helyet illetően, mert a Leicester újabb győzelmével végleg rátekeredik a célszalagra, és legalább olyan egyértelművé teszi a bajnoki címért folyó harc végkimenetelének esélyeit, mint a Pulis bandáját móresre tanító Manchester City a Wenger Trophy sorsát. Hajtás után bombabiztos tippek, és egy csipetnyi politikai humor, japán bonbonokba csomagolva.

Tovább

Torlódásra számíthatunk - preview, day 32


0



preview premier league Rocknrolla Stanleykubrick Mark29

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt a Leicester City komoly lehetőség előtt áll. A legfőbb, sőt lassan az egyetlen üldözőjük, a Tottenham ugyanis az Anfield Roadra látogat, ahol mostanában nem sok babér termett nekik. A Rókák a Southamptonnal csapnak össze, ami szintén nem könnyű menet, viszont hazai pályán ez a Leicester bárki ellen jó egy egygólos győzelemre. Igazán komoly rangadókat nem tartogat ez a játéknap, de természetesen ettől még végéig zongorázzuk, hogy mit várunk mi a hétvégétől. Egy kis torlódást a táblázat első és hátsó részében egyaránt. Hajtás után a részletek.

Tovább

A kazetta B oldala - preview, day 31


0



preview day31 célegyenes premier league stanleykubrick psychocska Mark29

Az a rossz hírünk van minden kedves olvasónknak, hogy a 20. után rettentő gyorsan következik a 30. Észbe sem kap az ember és máris a kazetta B oldala pörög. Valahogy így vagyunk ezzel a szezonnal is: mintha csak tegnap lett volna, hogy a bloggal együtt az aktuális szezon is elindult és máris itt vagyunk a célegyenesben.

A következő két hónapban a tabella mindkét végén eldőlnek majd a lényegi kérdések és kiderül, hogy Claudio vajon tényleg lerókázza -e az egész mezőnyt. Addig azonban biztos vár még ránk néhány igazi wtf momentum és emlékezetes találkozó. Utóbbiakból szerintünk ezen a hétvégén sem lesz hiány, első ránézésre több remek meccset is találtunk, hajtás után ki is fejtjük.

Tovább

A pincér visszatér - preview, Day 30


0



Mark29 preview day30 Rafael Benítez Newcastle United csonka forduló

Ezen a hétvégén csonka fordulót rendeznek a Premier League-ben, ami annyit jelent, hogy három napra elosztva, mindössze öt bajnoki mérkőzéssel kell számolnunk. Az ok rém egyszerű: annyi első osztályú csapat maradt még talpon az FA kupában, hogy képtelenség volt máshogy lebonyolítani a meccseket. Igen, most ismét lehetne tanakodni azon, hogy mennyire hatékony a szigetországi versenynaptár, de ettől ezúttal megkímélünk mindenkit és inkább átvesszük mi vár ránk a 29,5. fordulóban. Elnézve a párosításokat, a "hét mérkőzése" titulust képtelenség kiosztani, ezért a hajtás után egy másfajta tematika szerint következik az esélyek latolgatása.

Tovább

 Mi jöhet még? - Preview, Day 29  


0



spurs arsenal preview day29 stanleykubrick rocknrollaFolytatódik az esztelenség és a kiszámíthatatlanság kedvenc bajnokságunkban. A hétvégén is számos dologra fény derül majd, mi pedig most már sokadik alkalommal próbáljuk kitalálni a szombati és vasárnapi mérkőzések végeredményét. A hét mérkőzése pedig természetesen a Tottenham Hotspur - Arsenal, amiről hosszabban is olvashattok.

Tovább

 Most ugrik a Róka a vízbe? - Preview, Day 27


0



Azért még bőven van hátra jó pár kör a Premier League küzdelmeiből, de március környékén már egyre jobban izzik a levegő, ráadásul beindulnak és felgyorsulnak az egyéb sorozatok újabb és újabb körei is. Ebben az a legérdekesebb, hogy mindössze a Leicester City az egyetlen csapat a bajnokaspiránsok közül, akiknek pusztán csak a bajnokságra kell fókuszálniuk. A legnagyobb kérdés tehát az, hogy például be tudja-e húzni a két mérkőzést otthon a Leicester City, amivel jó eséllyel még növelhetné is előnyét a bajnokságban. A Manchester United-Arsenal kiemelt mérkőzést ismételten két elkötelezett szurkolóra bíztuk, utána pedig következhetnek a többiek. Kezdődjön a tánc!

rocknrolla beyonder stanleykubrick preview Day27

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers