Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Purgatórium - Ketten az alvilág ellen


0



purgatórium champo Mark29 Newcastle United Chris Hughton Rafa Benítez Brighton

A legutóbbi, novemberi bejelentkezésünk óta elég sok minden történt a Championshipben. Sok minden és bizonyos tekintetben mégis semmi. Lement még tizenegy forduló, túl vagyunk már a bajnokság felén, de igazán nagy változásokról nem számolhatunk be a Purgatóriumból. Az automatikus feljutásra ácsingózó csapatok meglógtak egy kicsit, középen óriási az iszapbirkózás a playoff-helyekért, hátul pedig az utolsó hat csapat vívja az élet-halál harcot a kiesés ellen. Hajtás után rövid helyzetjelentés a világ második legjobb bajnokságából.

Tovább

A pincér visszatér - preview, Day 30


0



Mark29 preview day30 Rafael Benítez Newcastle United csonka forduló

Ezen a hétvégén csonka fordulót rendeznek a Premier League-ben, ami annyit jelent, hogy három napra elosztva, mindössze öt bajnoki mérkőzéssel kell számolnunk. Az ok rém egyszerű: annyi első osztályú csapat maradt még talpon az FA kupában, hogy képtelenség volt máshogy lebonyolítani a meccseket. Igen, most ismét lehetne tanakodni azon, hogy mennyire hatékony a szigetországi versenynaptár, de ettől ezúttal megkímélünk mindenkit és inkább átvesszük mi vár ránk a 29,5. fordulóban. Elnézve a párosításokat, a "hét mérkőzése" titulust képtelenség kiosztani, ezért a hajtás után egy másfajta tematika szerint következik az esélyek latolgatása.

Tovább

A Premier League tíz legnagyobb feltámadása


0



stanleykubrick comeback norwich city leicester city west ham united newcastle united

Őszintén szólva, már korábban is megötlött fejemben a csodás visszajövetelek történetének elregélése számotokra, a Liverpool elképesztő mérkőzése azonban csak megerősítette ennek aktualitását. Így a következő sorokon az 1992-93 óta tartó Premier League tíz legbrutálisabb feltámadásáról olvashattok és nézhettek videókat.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers