Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Purgatórium – Szezonkezdés


0



purgatórium Mark29 champo

A Championship a legerősebb másodosztályú bajnokság. Ezzel a kijelentéssel természetesen lehet vitatkozni, csak nem ezen az oldalon. Az viszont egészen biztos, hogy a legnagyobb érdeklődés ezt a sorozatot övezi a nem első osztályú ligák közül. Jelenleg az Egyesült Királyságon kívül 32 országban közvetítenek rendszeresen Champo mérkőzéseket, és emellett a Sky Sports által élőben sugárzott meccsek az internetes streameken szintén rengeteg emberhez jutnak el. Igény mindenképpen van rá. Komoly Premier League, vagy legalább is első osztályú múlttal rendelkező klubok mérik össze az erejüket, gyakran hetente többször is. Mi pedig bizonyos időközönként megpróbáljuk összeszedi a fontosabb momentumait ennek a flúgos futamnak. Megígértük, beharangoztuk, most pedig megcsináljuk. Az eseménykövetés első részében főszerepben az átigazolások, és a nyitány.

Tovább

Közös Albion, E04 - Azért a pénz az úr


0



közös albion podcast pogba wenger guardiola Peet Mark29 Lac

Péntek délután összeültünk egy haveri sörözésre hárman, és ha már ott voltunk, fel is vettük a Közös Albion következő adását. Érintettük az összes topikot, ami egy angolfutball-fant a napokban hetekben a leginkább foglalkoztathatott, éppen ezért tovább után a terítéken a Pogba-transzfer, Wenger igazolásai, Guardiola és Hart kapcsolata, valamint a tévés közvetítések.

Tovább

Az első etap vége - Preview, day 3


0



king_aranarth stanleykubrick Mark29 preview

Túlzás lenne azt állítani, hogy körvonalazódik bármi is a Premier League küzdelmeiben, ám a harmadik fordulóhoz érkezve néhány menedzser még most beláthatja, hogy ki kell használni az utolsó napokat az átigazolási piacon. Ezzel leginkább Arséne Wenger és Antonio Conte adós még a szurkolóik felé, de néhány kisebb csapatnál is gondolkodóba eshetnek a tulajok, és kezdhetik előkeresni virtuális pénztárcájukat. Ahogy az első két fordulóban nem maradtunk rangadók nélkül, úgy a harmadik sem okoz majd csalódást ezen a téren. Viszont mivel a besztlíg küzdelmeiről beszélünk, itt egyébként sem mehet senki biztosra. A forduló után a VB selejtezők miatt két hetes bajnoki szünet következik, és nagyon nem mindegy, hogy milyen szájízzel vonulnak pihenőre a csapatok. Hajtás után a részletek.

Tovább

A futam máris folytatódik - Preview, Day 2 


0



guardiola Mark29 stanleykubrick wenger king_aranarth

Jobb, ha hozzászoktok a pénteki preview megjelenésekhez, ugyanis ebben az évben számos alkalommal a hét utolsó munkanapján indul útjára az aktuális bajnoki forduló. Mi pedig ehhez próbálunk igazodni, hogy egyetlen mérkőzés se maradjon ki a felhozatalból és már a mérkőzés előtt információkat tudjatok kapni a várható legfontosabb eseményekről. Rangadókkal nyílt a bajnokság és komoly mérkőzésekkel is folytatódik, mindjárt összecsap például a tavalyi bajnok és ezüstérmes.

Tovább

Pogback - Bolhapiac, harmadik rész


0



bolhapiac pogba sané premier league psychocska stanleykubrick king_aranarth Mark29 newsee

Bolhapiacunk - és talán az egész átigazolási történelem - leghosszabb sagája, Paul Pogba átigazolása végre valahára lezáródott ezen a héten, épp a bajnokság kezdetére. A francia középpályás világrekordot jelentő összegért szerződik az angol iparvárosba, de persze mi nem csak Raiola (bocs, Freud) róla tudjuk megmondani, hogy mire megy majd a világ legjobb bajnokságában. Tovább után minden új érkezőről lerántjuk a leplet.

Tovább

A pillanat, amire vártál - Preview, Day 1


0




angol foci Mark29 stanleykubrick preview day1

Szinte alig hiszed, hogy itt van? Még nem tudod hol fogod nézni? Kíváncsi vagy, hogy mire viszi Mourinho az Old Traffordon, Pep pedig az Etihadban? A Britannia idén sem fog lemaradni semmiről, és bár terveink szerint a blogos tartalmaink a jövőben exluzívabb, magazinos jellegű irányt vesznek majd, a Preview-t megtartjuk, hogy mindenki kedvére kiokoskodhassa magát az aktuális fordulóval kapcsolatban. Hajtás után elindul a Premier League 2016/2017-es évada!

Tovább

Purgatórium III. – Knockin' On Heaven's Door 


0



purgatórium Mark29 szekondbesztlíg champo

Elérkeztünk a Championshipet bemutató sorozatunk utolsó részéhez, amiben megismerkedünk azokkal a csapatokkal, amelyek idén tavasszal éppen lemaradtak a Premier League-ről, és azokkal, akik onnan jöttek, vagyis inkább zuhantak a másodosztályba. Az első részhez egy Guns N' Roses dalt választottam alcímnek, és bár a másodiknál változtattam ezen, most úgy gondoltam, hogy ezúttal is megteszi. Tudom-tudom, ez eredetileg egy Bob Dylan szám, de a hippi nyekergésnél a karcosabb Guns verzió számomra jobban közvetíti azt az életérzést, amikor egy csapat kopogtat a mennyország kapuján, és bebocsátást is nyer. A majdani bajnok városában szólhat aztán a Paradise City is, a playoff döntő vesztesének pedig lehet dúdolni, hogy Don't Cry. Most, hogy mindenki kikövetkeztethette, hogy a 90-es években voltam kamasz, inkább visszatérek Purgatórium első harmadához. Hajtás után jön a még hátralévő nyolc klub bemutatása.

Tovább

A nyugalom szigete - Bolhapiac, második rész


0



bolhapiac nyugalomszigete Mark29 Costigan stanleykubrick psychocska Lac

Eltelt két hét és bár sokan visszasírták már múlt hétvégén is a bolhapiac összegzését, most csak ennyi idő alatt gyűlt össze annyi fogás, hogy érdemes legyen összefoglalni őket. Így is csak úgy sikerült olvasható hosszúságúvá tenni a posztot, hogy a távozókat is szemügyre vettük. Hatalmas név (értsd: Pogba) érkezéséről most nem számolhatunk be, viszont egy-két szabadrablásnak szemtanúi lehettünk: tovább után kiderül, kiket akasztottak le áron alul a jó(hi)szemű menedzserek.

Tovább

Purgatórium II. - Az igazi daráló 


0



szekondbesztlíg purgatórium Champo Mark29

Folytatódik a Championshipet bemutató sorozatunk. Az angol másodosztállyal való ismerkedés során ezúttal szó szerint belevágunk a dolgok közepébe, mert a tavalyi szezon 9-16. helyezett csapatai lesznek terítéken. Az igazi daráló. Ahol bárki legyőzheti a másikat, és le is győzi. Ahol folyton magad mögé kell nézned, mert a League One, azaz egy mély szakadék elől menekülők beléd akarnak kapaszkodni, hogy minimum magukkal rántsanak. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor ott van a legjobb nyolc, akik a fejeden taposnak, mert mindannyian a TOP 6 közelében akarnak maradni, életben tartva ezzel a reményt, hogy a Premier Leaguebe jussanak. Nehéz az élet a darálóban, pedig micsoda csapatok végeztek ott tavaly is. Hajtás után kiderül, hogy kik is ők.

Tovább

Purgatórium I. - Welcome To The Jungle 


0



beharangozó szekondbesztlíg champo Mark29 purgatórium

Ahogyan beléptünk a nyár második felébe, szépen lassan elmúlt az EB-láz és újra a klubfutball került előtérbe. A csapatok elkezdték a felkészülést a következő szezonra és beindult az évről évre vadabb transzferbiznisz is. Augusztusban pedig rajtol a bajnokság és a korábban már elhullajtott információmorzsáknak megfelelően mi itt a Britannián is komoly újítással készülünk. Terveink szerint rendszeresen beszámolunk majd a taposómalomból, az angol foci poklának legmélyebb bugyraiból, ahol "rúgd és fuss" és a "long ball" még mindig divat, és ahol gyakran a szurkolói rigmusoknál is hangosabb a csontzene. Bizony ám, az English Football League Championship (populárisabb nevén a Sky Bet Championship, nekünk meg csak Champo) 2016/2017-es történéseiről indítunk állandó magazint, Purgatórium néven. Hajtás után a részletek.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers