Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Valami véget ér, valami fáj - Motson-kupa, finálé


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW mc_deere Motson döntő Méhes Gábor Baumstark Tibor

Amikor az új esztendő hajnalán kitaláltuk, hogy csinálunk egy jóféle versenyt a kishaza legjobb focikommentátorainak, igazából semmilyen célunk nem volt. Jó bulinak tűnt, meg aztán tényleg érdekelt bennünket, hogy ti kit láttok a legjobbnak, hogy valóban gödörben van-e Hajdú B., mennyire megosztóak a Digisek, és hányadán vagyunk Farkas Norbival. Aztán az egész villámcsapásra kinőtte magát: volt, aki megsértődött, amiért lemaradt a főtábláról, volt, aki FB-kampányt indított maga mellett, és volt, aki privátban keresett meg minket, hogy megköszönje, amiért egyáltalán eszünkbe jutott. A verseny tehát nem csak benneteket, de az érintetteket is megmozgatta, most azonban ennek ellenére véget ér. Már csak egy dolgunk maradt hátra, eldönteni, hogy ki a legjobb a legjobbak között. Hajrá.

Tovább

Előrehozott finálé? - Motson-kupa, elődöntők


0



motson hajdú b. istván méhes gábor baumstark tibor székely dávid digisport m4 sport sport tv

Két sima és két szoros negyeddöntővel folytatódott múlt héten a Motson-kupa, ami egyben azt is jelenti, hogy hamarosan választ kapunk eredeti kérdésünkre, és fény derül arra, ki Magyarország legkedveltebb futball-kommentátora. Még négyen vannak versenyben, hajtás után őket mutatjuk be, a torna történetében először úgy, hogy mi magunk is felvállaljuk a véleményünket.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers