Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Búcsú és megújulás


0



búcsú besztlíg köszhogyvagytok angol foci angol futball költözés

Amikor ezt a posztot olvassátok, mi valószínűleg éppen az utolsó sörünket kortyolgatjuk A Grundon vagy már hazafelé tartunk a budapesti éjszakában. Akik ott voltak velünk, azok már tudják azt, amit most veletek is meg szeretnénk osztani: a Britannia így, ebben a formájában megszűnik létezni a reblog és az Origo keretein belül. Aggodalomra azonban semmi ok, posztok továbbra is lesznek, csak máshol. Tovább után a részletek.

Tovább

Téli őrület - Bolhapiac, Winter Edition 2017


0



bolhapiac átigazolások premier league besztlíg stanleykubrick Mark29 king_aranarth psychocska Definitely Maybe newsee Lac

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy a sok preview, magazinos posztok meg Power Rankingek között nem jutott idő felpillantani billentyűzet meg a tévé mellől, és ránézni, ki és hova is került az átigazolási időszakban. Persze aki figyelemmel követte a Twitter-csatornánkat, az biztos nem lepődött meg azon, hogy van Aanholt a hétvégén már nem a vendégöltözőbe sétált be a Palace-Sunderlanden, vagy hogy az Inter védője, Ranocchia ezentúl Michael Dawsonnal fut versenyt a Hull City edzésein. Itt volt az idő hát, hogy levegyük újra a swag-oroszlánt a polcról, és megnézzük, melyik csapat hogyan erősített. Tovább után monstre-poszt az összes érkezővel és távozóval - valamint a szokásos értékelésekkel.

Tovább

Bajnokok csatája - preview, day 21


0



besztlíg king_aranarth stanleykubrick Mark29 preview Manchester United Liverpool bajnokok csatája

A Premier League 21. fordulójában összecsapnak a bajnokok. A tavalyi és az idei a tavalyelőtti csatája mellett megmérkőzik a serlegek gyűjtésében leginkább jeleskedő két klub is. Kiesési rangadóval ezúttal nem szolgálhatunk, de csemegék azért lesznek bőven. Hajtás után a hétvége tíz mérkőzésének beharangozója.

Tovább

Két meccs egy pályán


0



fogadási csalás liverpool háború bunda hogyvolt psychocska manchester united

Ha mondanom kéne egy meccset, ami szerintem a legkisebb eséllyel bundázható, minden bizonnyal Angliából és azon belül is a legnagyobb riválisok egymás elleni meccseiből választanék egyet. Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy United-Pool szintű rivalizálást meg lehessen kenni, bő 100 évvel ezelőtt azonban pont ez történt az angol labdarúgás történetének első bizonyított fogadási csalásában. Hajtás után ezt a sztorit elevenítjük fel, magyar nyelven valószínűleg először.

Tovább

Pogback - Bolhapiac, harmadik rész


0



bolhapiac pogba sané premier league psychocska stanleykubrick king_aranarth Mark29 newsee

Bolhapiacunk - és talán az egész átigazolási történelem - leghosszabb sagája, Paul Pogba átigazolása végre valahára lezáródott ezen a héten, épp a bajnokság kezdetére. A francia középpályás világrekordot jelentő összegért szerződik az angol iparvárosba, de persze mi nem csak Raiola (bocs, Freud) róla tudjuk megmondani, hogy mire megy majd a világ legjobb bajnokságában. Tovább után minden új érkezőről lerántjuk a leplet.

Tovább

A nyugalom szigete - Bolhapiac, második rész


0



bolhapiac nyugalomszigete Mark29 Costigan stanleykubrick psychocska Lac

Eltelt két hét és bár sokan visszasírták már múlt hétvégén is a bolhapiac összegzését, most csak ennyi idő alatt gyűlt össze annyi fogás, hogy érdemes legyen összefoglalni őket. Így is csak úgy sikerült olvasható hosszúságúvá tenni a posztot, hogy a távozókat is szemügyre vettük. Hatalmas név (értsd: Pogba) érkezéséről most nem számolhatunk be, viszont egy-két szabadrablásnak szemtanúi lehettünk: tovább után kiderül, kiket akasztottak le áron alul a jó(hi)szemű menedzserek.

Tovább

Közös Albion, E03 - Eb-special


0



angol foci fa kupa bemutatkozás chesterb costigan mc_deere rudeboy Lac definitely maybe newsee psychocska liverpool élménybeszámoló anfield Mark29 PREVIEW

Kisebb szünet után újra úgy éreztük, itt az ideje mikrofont ragadni, és az éterbe kiabálni a gondolatainkat. Elsősorban a frissiben mögöttünk hagyott Eb-vel foglalkoztunk, de az adás második részében nem tudtuk megállni, hogy ne okoskodjunk meg néhány friss igazolást, a Leicester bajnoki- és BL-esélyeit, Mourinho alakváltásának lehetőségeit, és arra is kerestük a választ, vajon melyik csapat lesz a következő Premier League-szezon Portugáliája. Ja, és persze a közvetítési jogokat övező herce-hurca sem maradhatott ki. Hajtás után podcast, szeressétek.

Tovább

Elkezdődött az őrület - Bolhapiac, első rész


0



bolhapiac átigazolások psychocska newsee Costigan stanleykubrick Mark29 Lac king_aranarth

Az EB miatt elcsúsztatott, tavaly már nagy sikert aratott átigazolásokat összegző sorozatunk, azaz a Bolhapiaci összesítő ezennel visszatér. Szokás szerint minden vasárnap várhatjátok mostantól augusztus végéig a transzferösszegzőket, melyben a hét legnagyobb dealjeit igyekszik összeszedni és értékelni szakértőgárdánk. Ki lesz az új Kanté és Mahrez? Ki ég le annyira, mint tavaly Memphis? Tovább után megtudod: itt az első rész az eddigi szignósokkal. Vigyázat, TLDR!

Tovább

Öt meccs 2015/16-ból


0



legjobb meccsek szezonösszefoglaló premier league vendégszerző leicester manchester united

Folytatódik szezonösszefoglaló sorozatunk, melyben ezúttal a mögöttünk hagyott évad öt legjobb meccsét listázzuk fel nektek, fordított sorrendben. Leicester-mágia a Manchester City ellen, norwich-i falunap és a Boleyn Ground méltó búcsúztatója a tovább után.

Tovább

A 180 milliós játszma


0



championship playoff final hull city sheffield wednesday moneyleague psychocska


Rendeznek ma egy meccset, amihez foghatót nehezen találunk a sportvilágban. Egy döntőt, amelynek győztese hosszú évekre megválthatja helyét a világ leggazdagabb klubjai között. Hajtás után rendhagyó beharangozó a világ egyik legértékesebb sporteseményéhez, amihez képest - financiális értelemben - a mai BL döntő is csak másodlagos.

Tovább
«
1234

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers