Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
  
 

Aki jobb volt, mint Gerrard és Scholes


0



Frank Lampard angol foci angol futball Chelsea besztlíg Premier League Bajnokok Ligája Lac

Már majdnem két hónap telt el azóta, hogy a legutóbbi 20 év egyik - ha nem a - legjobb angol középpályása szögre akasztotta a stoplist. Frank Lampard úgy távozott az aktív játékosok közül, ahogy azt az ő kalibere megérdemli: dicsérő és méltató szavakkal a volt ellenfelektől, menedzserektől és játékostársaktól. És hogy mitől volt ő jobb, mint a címben említett két egykori válogatottbeli csapattársa? Erre a kérdésre a Chelsea-legenda karrierjének kulcspontjai adják meg a választ.

Tovább

Wenger apó Aprajafalva ellen


0



Arsenal Barcelona vendégposzt Bajnokok Ligája

Semleges szurkolóként rápillantva a keddi játéknapra, nehéz döntés lenne kiválasztani a nap csúcsmeccsét. PL fanatikusként viszont egyértelmű a választás: Arsenal-Barcelona. Néhány gondolat a múltbéli összecsapásokról, a két klub egymás közt lebonyolított transzfereiről és egy kis esélylatolgatás a ma esti találkozóról.

Tovább

Cikibb, mint a VIVA TV, mi az?


0



Naná, hogy az angol csapatok BL-formája. Egyelőre hatból öt vereségnél járnak - köszönjük, Maccabi -, de messze még a vége, simán el lehet például képzelni, hogy a négy próbálkozóból kettő is a csoportban ragad decemberben. De vajon mi az oka a mélyrepülésnek? Hajtás után egyszerre találjuk fel a meleg vizet és a spanyol (haha) viaszt, naná, hogy ostoba mentegetőzésnek hat majd az egész.

Tovább

Itt van az ősz, itt van újra - CL preview, Day 1


0



bbc.co.uk

Persze nem a csillagászati, hanem az, amelyik a Bajnokok Ligáját is magával szokta hozni. Vajon folytatódik az angol klubok lejtmenete? Ha a Premier League egyre növekvő bevételei valóban fordított arányosságban állnak az Európában mutatott sikerességükkel (lásd a fenti kép), akkor idén továbbjutást sem várhatunk senkitől, jövőre pedig már klubot sem indítanak az angolok. De mi kerestük a pozitívumokat, és találtunk is néhányat.

Tovább

Az elátkozott United


0



Nem kell túlzottan vájt fülűnek lenned ahhoz, hogy kitaláld, nem a Manchesterről fog szólni mai posztunk. A közelmúlt legsikeresebb angol csapatának szurkolói talán nem is értik, mit jelent ez a szó, pedig nem kellene túl messzire menniük az elrettentő promóanyagért: a nagy rivális Leeds United esete a tökéletes példa arra, hogyan kell mintaszerűen elszúrni egy gyönyörűen induló sikersztorit. Hajtás után személyes hangú nekrológ az új évezred egyik legfaszább, mégis méltatlanul elfelejtett angol csapatának emlékére.

Tovább

Britannia

Fociblog a hideg, esős szerda esték hazájából, ahol még Messi sem mehetne biztosra. Szurkolóktól szurkolóknak, elsőkézből, szenvedéllyel.


Facebook

Twitter

Who are ya?

Weather

Table

Injuries

Pulis Button

Nyomd meg ha Pulis-Magic van!

Quality Papers